Nyt forhold får store konsekvenser for Zilas

Zilas kommer ikke til at bo sammen med Nora alligevel.

Zilas Gregersen er netop flyttet ind i Nora Tveden Thomsens lejlighed, og han er kun ved at pakke sine flyttekasser ud, da Noras nyhed om, at hun igen er sammen med Andreas, rammer. Beskeden får i den grad konsekvenser for Zilas, der alligevel ikke skal bo sammen med Nora.

- Nora flytter ud af vores lejlighed. Så nu skal jeg finde en ny roomie, som har lyst til at flytte ind sammen med mig, fortæller Zilas til Realityportalen og tilføjer:

- Jeg har det ikke super fedt over det. Det stiller mig i en usikker boligsituation, efter jeg lige har opsagt min tidligere lejlighed for at flytte herind. Men samtidig respekterer jeg, at Nora har taget et valg, og så er jeg bare fuldt fokuseret på at se fremad og finde løsninger. Jeg håber, at jeg kan blive boende i lejligheden og finde en ny roomie, som jeg kan skabe et dejligt hjem med. Men hvis det ikke kan lade sig gøre, så må jeg finde på noget nyt. Der er kun én vej, og det er frem.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-deltagers forfærdelige fortid: Søster dræbt i Marokko

Zilas er flyttet ind i den lejlighed, som Nora boede med Andreas i, men om Nora nu flytter hjem til Andreas, vil Zilas ikke kommentere på.

- Det er planen at overtage deres lejlighed. Men man kan sige, nu var det jo lige nået at blive Noras og min lejlighed, så jeg har allerede “overtaget” Andreas’ del af lejligheden. Så det er bare Nora, der flytter ud, og jeg bliver hængende, fortæller Zilas.

LÆS OGSÅ: Ditte Lees datter indlagt: Frygtede at miste hende

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Nora, men hun er ikke vendt tilbage.

LÆS OGSÅ: Stoppede som online coach: Titlen blev ødelagt af samtlige reality-folk