'Nyskilt'-Carina vil hjælpe skilsmisseramte kvinder

Carina Holm Hansen har startet 'Ekskonernes klub', hvor hun vil rådgive kvinder efter en skilsmisse.

Carina Holm Hansen var en af de kvinder, som man tidligere på året kunne opleve i Kanal 4-programmet 'Nyskilt'. Senere på året kommer der en ny sæson af programmet, men her er Carina ikke en af de fem kvinder.

I stedet har hun sat alt ind på at hjælpe andre kvinder, som står i samme situation, som hun gjorde efter sin egen skilsmisse. Derfor har hun åbnet Danmarks første online-medlemsklub ved navn 'Ekskonernes klub'.

"Jeg har fundet mig selv. Det var hårdt, men det var det hele værd. Og den rejse og de erfaringer vil jeg give videre til andre fraskilte kvinder," fortæller Carina i en pressemeddelelse.

Her kan du se meget mere om den nye klub, som Carina også forklarer om på Facebook-siden.

 

Jeg rippede min eksmand for hver en krone ⭐️ Få 3 gode råd til at blive den økonomiske vinder af... Posted by Ekskonernes klub on 12. august 2015

 

Er du træt af din eksmand ikke overholder jeres aftaler?⭐PRØV 14 DAGES GRATIS ABONNEMENT:https://a-better-you.simplero.com/purchase/34386-Ekskonernes-klub Posted by Ekskonernes klub on 14. august 2015

 

LÆS OGSÅ: ‘Nyskilt’-Carina: Nu handler det om mine børn

LÆS OGSÅ: ‘Nyskilt’-Laila udgiver bog om eks-mandens utroskab

LÆS OGSÅ: Julen skaber problemer for ‘Nyskilt’-Carina

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.