Nynne viser ærligt billede: Så meget har hun tabt sig

Nynne Larsen har tabt en del kilo siden januar 2022.

Reality-deltageren Nynne Larsen har været nede i et sort hul, som hun langsomt er begyndt at komme op af. Glæden ved livet har også vist sig at have positive resultater på vægten.

- Jeg er gået fra bland andet at totalt isolere mig og ikke turde tage telefonen til at kunne gå på gaden alene. Sågar kan jeg løbe en tur og være nogenlunde okay med det. Jeg tog 15 kilo på, fordi jeg ikke turde andet end at se serie og spise slik i sengen. Jeg tabte mig helt naturligt, da jeg igen begyndte at komme ud, og de sidste 5 kilo, jeg endnu mangler, de forsvinder, når de forsvinder, skriver Nynne i et længere opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Fie afslører: Sådan er min aftale med faren

Ifølge Nynne har hun lært meget.

- Vigtigst af alt, så har jeg lært at mærke efter og sige fra uden at føle mig forkert. Jeg har formået at komme til et sted i mit liv, hvor jeg er totalt afklaret med ikke at nøjes eller gå på kompromis med mine værdier. Jeg kan ikke ændre på, hvad der er sket, men jeg prøver hver dag at vinde mig selv tilbage til trods for, at jeg har en del i bagagen, skriver Nynne fortsat.

LÆS OGSÅ: Skal Lenny være far? Nu svarer han på graviditetsrygter

Se før- og efterbilledet af Nynne herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Nynne Larsen (@nynnelarsen)