Nynne slår fast: Hellere 'Divaer i junglen' end 'Dagens mand'

Der er ingen tvivl om, hvilket TV3-program Nynne bedst kunne lide at medvirke i, og det er der en særlig årsag til.

Vi kender den sprudlende Nynne Larsen fra TV3-programmet 'Dagens mand', men i øjeblikket er hun aktuel i endnu et TV3-program; 'Divaer i junglen'.

Selvom de to programmer kører på samme kanal, må de siges at adskille sig meget fra hinanden. Mens Nynne i 'Dagens mand' kæmpede for at vinde en date med en sød fyr, kæmper hun i 'Divaer i junglen' for at klare sig under meget primitive forhold og i sidste ende vinde 100.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens forældre står frem i nyt tv-program

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første 'Divaer i junglen'-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: Philip afslører: Min største konkurrent i junglen er…

Nynne er dog langtfra tøvende, da hun bliver spurgt til, hvilket program hun bedst kunne lide at være med i:

- 'Divaer i junglen' har været sjovere at være med i end 'Dagens mand'. Det har været den fedeste oplevelse i mit liv, og jeg ville ikke bytte det for noget i verden. Jeg vil også gerne gøre det igen, så hvis der sidder nogle castere og ser med, så vælg mig! Lige da jeg kom hjem, var jeg glad for at være hjemme, men nu er jeg ked af ikke at være i junglen længere, og nu vil jeg gerne tilbage, griner Nynne.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen

- Jeg er med i programmet, fordi jeg tænkte, det kunne være det fedeste. Jeg synes, at det er et fedt koncept, fordi man bliver sat fuldstændig på udebane. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Så det her med navigere i noget helt andet, både fysisk og psykisk, det har været det mest sindssyge. Det var da også sygt hårdt at være afsted, og det var helt klart svært at forberede sig på det på forhånd. Det sværeste for mig var, at jeg ikke bare kunne ringe hjem, hvis jeg blev ked af det eller sur, at jeg ikke kunne ringe til min mor eller kæreste. Man er bare fanget, og man er fanget sammen med mennesker, som man ikke selv har valgt at være omgivet af. Det er jo aldrig det samme som at tale med sin familie, uddyber Nynne, der ikke anser sig selv som en rigtig diva:

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-Boris og Mariyah afslører: Det skete mellem os på flyveren

- Jeg synes ikke selv, at jeg er en diva, men det får jeg at vide, at jeg er. Det har nok noget at gøre med, at jeg kan blive forundret over, at hele verden ikke drejer sig om mig. Men jeg er en god diva, fordi jeg også er jordnær. Det synes jeg i hvert fald selv, griner hun.

Se hele interviewet med Nynne øverst i artiklen, hvor hun også fortæller, hvem der er den største diva i 'Divaer i junglen' og hvilken diva hun er kommet tættest på under programmet.

Se ‘Divaer i junglen’ mandag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Nu rejser Rikke: Store ændringer i ny sæson ‘Paradise’

Hygger Mariyah og Boris sig på flyet til 'Divaer i junglen'? Se klippet nedenfor