Finale på 'Paradise Hotel' 2021, Sæson 18 

Nynne Larsen
Finale på "Paradise Hotel" 2021, Sæson 18 Nynne Larsen

Nynne reagerer på Roberts udtalelser: Det er usmageligt

Nynne er frustreret over de udtalelser, som Robert Hansen er kommet med, efter retssagen blev udsat i dag.

I dag skulle retssagen være startet, hvor Robert Hansen er tiltalt for tre tilfælde af vold mod ekskæresten Nynne Larsen. Retssagen blev dog udskudt, og det var en ærgerlig Robert Hansen, som Realityportalen/HER&NU talte med umiddelbart efter.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-par tager stort skridt

Artiklen fortsætter under videoen...

- Jeg har jo snart ikke fået en god nats søvn i lang tid. Det er enormt psykisk stressende det her ikke at vide, hvad der skal ske. Jeg vågner med et sæt om natten og tænker, “hvad er klokken” og “hvem siger hvad og hvorfor”, fortalte Robert til Realityportalen/HER&NU. Læs hele hans reaktion HER.

LÆS OGSÅ: Op til retssag: Robert Hansen er forsvundet

Ligesom Robert Hansen er Nynne Larsen også skuffet over dagens udfald, men her stopper enigheden også mellem de to. Hun er nemlig frustreret over hans udtalelse med nattesøvnen.

– Det handler om, at jeg finder det oprigtigt usmageligt, at Robert har behandlet mig, som han har – og hans største bekymring er hans egen nattesøvn og trivsel. For mig vidner det om, at vi har at gøre med en mand, som overhovedet ikke forstår alvoren af sine egne handlinger og hvilke eftervirkninger, hans handlinger har på hans omgivelser. Det er rigtig trist, forklarer Nynne Larsen til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Fie reagerer på voldsdom: Han er en aggressiv alkoholiker

Nynne var ikke til stede i retssalen, men ventede formentlig udenfor på, at det blev hendes tur til at vidne, hvilket hun som bekendt ikke kom til i denne omgang.