Nynne Larsen Foto: Bo Nymann)
Nynne Larsen Foto: Bo Nymann)

Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Nynne Larsen kæmper og kæmper, men der sker ingenting.

Nynne Larsen kendt fra realityprogrammerne 'Dagens mand' og 'Divaer i junglen' var taget alene til 'Vi elsker 90'erne' i søndags. Kæresten skuespiller Robert Hansen var hjemme i parrets fælles lejlighed for at passe sin søn Herman, så Nynne gav den gas med vennerne fra reality-verdenen.

Nynne og Robert er for nylig kommet hjem fra en ferie i Spanien, hvor Nynne havde et spinkelt håb om, at Robert ville fri til hende, men sådan gik det ikke.

- Jeg gider ikke snakke om det, jeg bliver i dårligt humør, fortæller Nynne med et smil, mens hun viser hænderne frem for at indikere, at der ikke er kommet nogen ny ring på fingeren.

LÆS OGSÅ: Nynne slår fast: Hellere 'Divaer i junglen' end 'Dagens mand'

- Samme ringe som sædvanligt og super irriterende. Jeg presser, og jeg presser, og der sker nul og niks. Hvad skal jeg gøre? Jeg går snart fra ham og siger, så er det fucking lige meget, griner Nynne, der dog bekræfter, at det går godt i forholdet.

- Vi har det dejligt, slår Nynne fast.

Robert Hansen og Nynne Larsen (Foto: Peter Hauerbach)
Robert Hansen og Nynne Larsen (Foto: Peter Hauerbach)

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager droppet inden premieren

Der har dog det seneste tid være spekulationer om, hvorvidt Nynne og Robert er gået fra hinanden, da de ikke længere følger hinanden på Instagram, og samtidig lavede Nynne i går en story på Instagram, hvor hun fra vinduet i toget filmer landskabet suse forbi, mens sangen 'New Rules' med Dua Lipa afspilles med teksten:

One: Don't pick up the phone

You know he's only callin' 'cause he's drunk and alone

Two: Don't let him in

You'll have to kick him out again

Three: Don't be his friend

You know you're gonna wake up in his bed in the morning

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson 'Paradise Hotel' droppes

Efter i går er Robert begyndt at følge Nynne på Instagram igen, men det går ikke den anden vej. Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Nynne i forhold til hendes handlinger på Instagram, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af 'Forsidefruer'