‘Nybyggerne’-par har solgt huset: Fik vildt håndværkertilbud

'Nybyggerne'-parret Mikkel og Trine har igen fundet skruetrækker, hammer og 'gør-det-selv'-mentaliteten frem.

Trine Johannessen og Mikkel Carlsen på 36 og 33 år charmerede i 'Nybyggerne' med deres lune, jyske humor og rolige væsener. Huset var de som bekendt ikke så heldige at vinde, da sejren gik til blåt holdt bestående af 25-årige Sunnvá og 34-årige Martin.

Siden programmet er der dog sket en del hos 'Nybygger'-parret, når det gælder bolig.

LÆS OGSÅ: WHAT! Jan Hellesøe afslører sjov prank

Artiklen fortsætter under videoen, hvor HER&NU fanger Mascha Vang på sin store dag... 

I oktober 2021 faldt de nemlig pladask for et faldefærdigt hus i hjembyen Ikast.

- Vi fandt et håndværkertilbud med et stort fedt H. Det var en gammel murermestervilla, hvor alt indeni skulle laves om. Alt skulle rives ned og bygges på ny, forklarer Mikkel til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Prins Nikolai følger i fars fodspor

Efter flere overvejelser og en tur i banken valgte parret at købe huset, og i marts 2022 satte de deres gamle til salg. Der gik dog flere måneder, før det blev solgt.

- Vi satte vores hus til salg den dag, hvor Putin gik ind i Ukraine. Det var virkelig et dårligt tidspunkt. Boligmarkedet gik helt i stå, forklarer Trine, som dog glædeligt kan fortælle, at huset lige er blevet solgt.

Dårlig timing

Mikkel og Trine startede deres renoveringsprojekt kort efter købet i oktober. I dag, et lille år efter, er de kun lige ved at være færdige med underetagen. Der er nemlig også et andet lille projekt, som stjæler størstedelen af parrets tid.

- Vi havde lige fået Asta, da vi faldt over huset. Så der har været nok at se til med baby og bolig, fortæller parret, som snart kan kalde sig ukronede verdensmestre i at multitaske.

LÆS OGSÅ: Verdensstjerne i tårer: Det er overvældende

Parret har valgt at kalde huset for 'Skroget', og de dokumenterer løbende projektets udvikling med før- og efterbilleder og flotte videoer, som parret selv har filmet og klippet.

Se en af videoerne fra Instagram, hvor parret viser deres nye hus frem.