'Nybygger'-par forlader Danmark

Det har været lidt af en rutsjebanetur for vinderne af 'Nybyggerne', men nu har de endelig kunnet sige farvel til Danmark.

Allerede under optagelserne til 'Nybyggerne', som Reece og Caroline endte med at vinde, fortalte Reece om, hvor meget han savnede sin familie i Australien, som han på grund af corona ikke har set i to år. Derfor var planen også, da parret først vandt et rejsegavekort og dernæst drømmehuset, at de ville tage til Australien.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’ afslører ny kæreste: Mødtes til Amalies 30-års

Men det skulle vise sig, at det ikke var helt så nemt, for corona spøger stadig, og hen over vinteren var det ikke muligt at komme afsted eller få besøg fra Australien. Men her i februar skulle det endelig være. For et par uger siden, fandt parret dog ud af, at de måske var nødt til at aflyse deres rejse.

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmer og Line afslører: Vi dater igen

- Caroline og jeg har ikke snakket så meget om det de sidste par uger, for vi fandt ud af, at grænsen er lukket igen, så vi har ansøgt om at få lov til at komme ind, og det kan vi. Det er helt vildt, vi skal i karantæne dernede, når vi ankommer, i to uger. Men derefter skal vi have to måneder i Australien. Vi glæder os helt vildt til at se min familie igen efter to år, jubler Reece på sin Instagram story.

LÆS OGSÅ: Lisbeth afslører: Ralf vidste ikke noget

Og det lykkelige par har allerede sagt farvel til Danmark. Reece og Caroline skal flyve imod Australien i morgen, men inden da går turen til Berlin, hvor de skal afsted fra, så netop nu sidder de i busser og toge mod Berlin.

Følg med i parrets rejse på Instagram:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Caroline Dahm Curran (@carolinedahm_)