Ny ‘X Factor’-dommer på skadestuen under tv-optagelser

Efter en dramatisk ulykke må Martin Jensen en tur på skadestuen.

DJ Martin Jensen er den nyeste ankomne i dommertrioen, der i den kommende sæson af 'X Factor' består af Thomas Blachman, Oh Land og Martin Jensen. Årets audition har fundet sted, og nu klippes der på livet løs til de kommende 'X Factor' programmer.

Ud over at medvirke som dommer i 'X Factor', så er Martin Jensen også med i det nyste afsnit af '5 Gear' på Dplay, hvor kendte mennesker skal køre ræs mod hinanden på den legendariske Nissering. Men som altid er det ikke let, for banen er udstyret med en masse forhindringer, der let kan slå føreren ud af kurs, hvilket også sker i dagens afsnit af '5 Gear', hvor Martin Jensen som fører af lyserød bil støder frontalt ind i en anden bil.

LÆS OGSÅ: Ny 'X Factor'-dommer: Jeg forsøger ikke at vinde

I den påkørte bil sidder skuespillerne Andreas Jessen og Sebastian Jessen, som må tilses af holdets ambulancefolk, men værst går det ud over Martin Jensen selv, der må køres videre til skadestuen og ikke kan fortsætte løbet.

- Det er fucking ærgerligt, siger Martin Jensen i programmet, da han forlader Nisseringen.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethys kusine med i ny DR serie

Se klippet herunder, hvor uheldet er ude, og hvor Martin Jensen må køres væk fra konkurrencen. Se hele afsnittet på Dplay.

LÆS OGSÅ: Barnebarnet har fået diagnose: Ønsker det ikke for nogen 

LÆS OGSÅ: Sandra voksede op på døgninstitution: Jeg stoler ikke på voksne