Ny 'Vild med dans'-deltager: Forhindret af graviditet

Den nye 'Vild med dans'-deltager måtte melde fra til programmet, men så ville skæbnen, at hun alligevel skulle være med.

Nu er det offentliggjort, at sundhedsekspert og influencer Michelle Kristensen, 37, skal være med i 'Vild med dans'. Det oplyser TV 2, og Michelle bekræfter sin deltagelse.

Hun blev egentlig spurgt for længe siden, om hun ville være med i underholdningsprogrammet, men på daværende tidspunkt var hun gravid, efter flere måneders fertilitetsbehandling, og skulle endelig være forældre sammen med sin kæreste, Pernille Wass.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson ‘Paradise’ droppes

Desværre gik det ikke efter planen, men til gengæld kunne Michelle Kristensen så gribe en anden chance.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan få en forsmag på årets Zulu Comedy Galla.

- Jeg føler mig meget heldig over, at jeg skal være med i 'Vild med dans'. Da jeg blev spurgt før sommerferien, kunne jeg ikke deltage, da jeg var gravid og måtte melde fra. Men da fostret gik til grunde fire uger efter, kunne jeg pludselig godt, og så ville skæbnen, at der kom en mulighed, siger hun.

Det hele er altså gået meget stærkt, og derfor er det med god grund, at den nye 'Vild med dans'-deltager lige skal indstille sig på et lidt anderledes efterår, end hvad hun havde forventet.

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af ‘Forsidefruer’

- Så lige pt er jeg mest forvirret - på den gode måde - over, at jeg nu alligevel skal være med, og går rundt med et stort smil på læben, selvom jeg kan se frem til et ret presset efterår, da jeg ikke lige havde lavet plads i kalenderen til 'Vild med dans', siger Michelle Kristensen og tilføjer:

Artiklen fortsættes under billedet...

LÆS OGSÅ: Amalie om børnenes far: Vi elsker hinanden!

- Men det bliver skidesjovt, selvom det også bliver rigtig hårdt at få al dansetræning til at gå op med arbejdet, men jeg er heldigvis rigtig god til at knokle derudaf og planlægge. Og når jeg først siger ja til noget, så går jeg all in og helt ærlig så trænger jeg til at have det sjovt, så det bliver det allervigtigste for mig i 'Vild med dans'.

Michelle Kristensen er især kendt for at være sundhedsekspert og kok i 'Go' morgen Danmark', men hun har også været ekspert i DR-programmet 'Fede forhold', og så er hun iværksætteren bag hele det online 'MK universet'.

'Vild med dans' 2021 har premiere den 10. september på TV 2 og TV 2 PLAY. 

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører nyt tv-program med familien