I flere sæsoner fik vi også lov til at følge Victoria Matilde og sønnen Noah. (Foto: SBS)
I flere sæsoner fik vi også lov til at følge Victoria Matilde og sønnen Noah. (Foto: SBS)

Ny ung mor: Det er underligt at se sig selv på skærmen

Det er en omvæltning at være med i 'De unge mødre', lyder det fra Victoria, der sammen med sønnen Noah er blandt de nye ansigter i hitserien.

Selv om Victoria Damkær i mange år har været skeptisk overfor 'De unge mødre', så valgte hun alligevel at melde sig som deltager. Det krævede dengang mange overvejelser.

- Jeg havde inden min medvirken bange anelser for, hvad folk ville tænke. Alle har jo en masse meninger, har den unge mor tidligere udtalt til programmet.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Victoria kæmper alene

Kun positive reaktioner

Men Victoria har godt kunne pakke nerverne langt væk. Den unge mor og hendes charmerende søn, Noah, er nemlig blevet taget rigtig godt imod.

- Jeg synes, at seerne har modtaget mig rigtig godt. Jeg har ikke fået nogen negative kommentarer eller feedback. Indtil videre i hvert fald, siger den unge mor med et smil til Realityportalen.dk. og tilføjer.

- Jeg prøver at holde mig selv meget neutral i forhold til det hele. Det negative skal nok komme på et tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Nanna Silje: 'De unge mødre' fik uforudsete konsekvenser.

Sjovt at se sig selv på skærmen

Det positive udfald har påvirket Victoria, og derfor nyder hun nu også at se sig selv og sønnen udfolde sig på tv. Selv om hun stadig ikke har vænnet sig til det.

- Det er meget underligt at se sig selv på tv. Det er noget, som jeg stadig ikke har vænnet mig til, og jeg tror også, at der går noget tid, før jeg gør det  Men det er sjovt at være med, og jeg nyder oplevelsen, slår den unge mor fast.

Se 'De unge mødre' hver tirsdag klokken 21:00 på Kanal 4.

LÆS OGSÅ: Camilla Sophia: Liam er en fantastisk storebror

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.