Ny Shemar Moore-serie får endnu en sæson

CBS har forlænget både ‘S.W.A.T’ og 'SEAL Team', der begge vender tilbage med endnu en sæson.

Shemar Moore erobrede mange pigehjerter, da han i 2005 dukkede op som en del af det originale cast i ‘Criminal Minds’, og han knuste ligeledes mange, da han i 2016 meldte ud, at han stoppede i den populære serie. I slutningen af sidste år var der dog igen gode nyheder til de fans, der savnede at se ham hver uge.

Her vendte han nemlig tilbage til skærmen - denne gang i rollen som Daniel ‘Hondo’ Harrelson i CBS-satsningen ‘S.W.A.T’, som de danske tv-seere hver uge kan følge med i på Viaplay. Og hvis du er fan af den anmelderroste dramaserie, så er der flere gode nyheder. Der kommer nemlig flere afsnit.

Allerede et godt stykke inden sæsonafslutningen har CBS allerede valgt at give endnu en sæson til 'S.W.A.T.' og kanalens anden nye dramaserie 'SEAL Team', der har 'Bones'-stjernen David Boreanaz i hovedrollen. Det skriver kanalen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’: Her er sandheden bag første afsnit

LÆS OGSÅ: Shemar Moore vender tilbage til ‘Criminal Minds’

- Disse spændende nye dramaserier har været sensationelle tilføjelser til vores programflade, de gør de helt rigtige ting på den kreative front, og de fanger virkelig vores seere. Vi ønsker tillykke til de talentfulde medvirkende og produktioner med et fantastisk år, og vi ser frem til, at de vender tilbage næste sæson, siger Kelly Kahl, direktør hos CBS Entertainment.

'S.W.A.T.' handler om en lokal fyr (Shemar Moore), født og opvokset i gaderne i L.A., der bliver leder for et S.W.A.T.-team. Da en 17-årig sort dreng bliver skudt, bliver lederen af teamet fyret og erstattet af Hondo. Her står han overfor sit livs største dilemma, hvor han skal kæmpe en kamp mellem den loyalitet, han føler overfor gaderne og sin hjemby, og hans nye forpligtelser som leder for en specialstyrke, hvor de skal bekæmpe kriminaliteten i selvsamme gader.

Du kan allerede nu se de første 16 afsnit af 'S.W.A.T.' på Viaplay, mens du hver fredag kan se et nyt afsnit af serien på streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ: Fox bekræfter: ‘Prison Break’ får endnu en sæson

LÆS OGSÅ: Nu kan du streame ny ‘Criminal Minds’-sæson