Ny Shemar Moore-serie får dansk premiere

'Criminal Minds'-stjernen kan i dag opleves i en helt ny rolle.

Shemar Moore erobrede mange pigehjerter, da han i 2005 dukkede op som en del af det originale cast i 'Criminal Minds', og han knuste ligeledes mange, da han sidste år meldte ud, at han stoppede i den populære serie. Men nu er der altså godt nyt, hvis du savner at se ham på skærmen.

Shemar Moore stoppede nemlig i 'Criminal Minds' for at prøve kræfter med andre roller, og kort efter blev det meldt ud, at han havde fået hovedrollen som Daniel 'Hondo' Harrelson i den nye CBS-satsning ‘S.W.A.T’. Og den kan du nu se første afsnit af på streamingtjenesten Viaplay.

LÆS OGSÅ: Shemar Moore vender tilbage til ‘Criminal Minds’

Serien handler om en lokal fyr (Shemar Moore), født og opvokset i gaderne i L.A., der bliver leder for et S.W.A.T.-team. Da en 17-årig sort dreng bliver skudt, bliver lederen af teamet fyret og erstattet af Hondo.

Her står han overfor sit livs største dilemma, hvor han skal kæmpe en kamp mellem den loyalitet, han føler overfor gaderne og sin hjemby, og hans nye forpligtelser som leder for en specialstyrke, hvor de skal bekæmpe kriminaliteten i selvsamme gader.

‘S.W.A.T’ får dansk premiere i dag - dagen efter de amerikanske tv-seere. Her kommer den på Viaplay, hvor du efterfølgende kan se et nyt afsnit hver fredag.

LÆS OGSÅ: ‘Modern Family’-skaber med trist besked: Serien slutter snart

Herunder kan du se traileren til serien:

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne med i stor dramaserie om tempelridderne