NY SÆSON: 'Familien fra Bryggen' er tilbage

Tv-familien er tilbage, og det kommer ikke til at gå stille for sig.

Det sendte chokbølger gennem reality-land, da Geggo, Linse og Cengiz efter 19 sæsoner af 'Familien fra Bryggen' valgte at trække stikket og sige, at nu var det slut. Selvom de ikke ville sige, at det var definitivt slut med programmet, da de stoppede sidste år, så tegnede det ikke lyst for programmets fremtid.

LÆS OGSÅ: Bro afslører utroskab: Jeg var ikke mand nok 

Beslutningen kom lige oven i, at Geggo og Linse havde haft en konflikt, som man også kunne mærke i 19. sæson af programmet, hvor det blev italesat, og deres fælles optagelser var sparsomme. Men nu er der dobbelt op på gode nyheder, Linse og Geggo har fundet melodien, og 'Familien fra Bryggen' vender tilbage med sæson 20.

- 'Familien fra Bryggen' er tilbage i topform. Vi er et fantastisk sted i livet, og jeg glæder helt vildt til at se jer alle igen, lyder det fra Linse, mens Geggo stemmer i:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om for tidlig fødsel: Jeg hadede min krop

- Vi er tilbage efter en god og tiltrængt pause - og vi glæder os til at lukke vores trofaste seere lidt ind i vores liv igen til sæson 20.

Afslører årsagen til konflikt

Hos TV3 byder man den populære tv-familie velkommen med åbne arme, og selvom alt er ved det gamle, så er der også nye takter i den kommende sæson.

- Efter 19 sæsoner meldte familien sidste år ud, at de havde brug for en pause fra serien på ubestemt tid, fordi de havde brug for at finde hinanden som familie uden for kameraet. Bryggen-pausen har gjort godt; Familien har fundet melodien igen, og de er nu atter klar til at invitere seerne på Viaplay og TV3 indenfor – og i den nye sæson er vi endnu tættere på, end vi har været før, fortæller Kenneth Kristensen, programdirektør hos NENT Group, og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Bro og Jasmin afslører brug af Viagra

- Vi er med helt tæt på familiens hverdagsliv, og vi er som altid med, når livet er sjov og spas, men vi er også med, når det bliver udfordrende og svært at håndtere, og der bliver for første gang sat ord på, hvad der egentligt lå til grund for de problemer, der nær havde splittet familien ad for bestandigt.

TV3 vil ikke afsløre, hvornår programmet har premiere, men der er altså nok at glæde sig til.

LÆS OGSÅ: UHH: Sådan er Janni og Karsten med i ny dansk biograffilm