Ny reality-babe misundelig på Elvira Pitzner

Det kan være svært at leve gennem sin Instagram, hvor alles liv portrætteres perfekt.

DR3-programmet 'De dyre piger' skildrer de unges drøm om det perfekte liv på Instagram og kampen for at opnå alt det, som andre har. Matilde Neuvonen er en af de unge piger, som man følger i DRs nye serie.

- Jeg bruger flere timer på sociale medier om dagen - primært Instagram. For det meste bruger jeg Instagram for at finde inspiration. Jeg har sådan en note, hvor jeg har skærmbilleder af profiler, jeg synes er fine, så når jeg ikke har inspiration til, hvad jeg skal lægge op, så kan jeg få det derfra, fortæller Matilde i programmet.

LÆS OGSÅ: Casper misundelig på Jaffer

Matilde får inspiration, men samtidig gør det hende også usikker på sit eget liv.

- Jeg kan godt blive sådan lidt - "åh jeg gad godt se sådan ud, eller jeg gad godt have den taske eller være på den ferie". På den måde har det også lidt en dårlig indvirkning på mig i den forstand, at jeg kan blive misundelig på, hvad de har, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Jaffer afslører: Så tidligt valgte jeg Bolette

Personer som Elvira Pitzner er med til at inspirere hende og gøre hende misundelig.

- For eksempel Elvira Pitzner, som jeg følger - hver gang hun lægger noget op, tænker jeg - "åh jeg gad godt være på den strand, den bil er flot, og ej hvor ser hun godt ud", forklarer Matilde, hvis eget liv ikke shiner ved siden af.

- Gud hvor er mit liv kedeligt, og gud hvor er det uinteressant, det jeg lægger op. Min næse går op af, og så har jeg lidt dobbelthage. Jeg får en følelse af ikke at være god nok, og så kan jeg godt finde på at fjerne opslag, fordi jeg bliver utryg ved, om mit så er lige så godt, forklarer den nye reality-stjerne.

Elvira Pitzner. (Foto: Peter Hauerbach)
Elvira Pitzner. (Foto: Peter Hauerbach)

LÆS OGSÅ: Elvira i ærgerlig forsikringssag

Hvis Matilde ser en taske på Elviras opslag, som hun gerne vil have, så skal hun ifølge hende selv spise risengrød et halvt år.

- Jeg ville elske, hvis jeg ikke skulle tænke over, hvad jeg købte. Jeg bliver nødt til at spare på alt andet, fordi jeg er på S.U., forklarer Matilde.

LÆS OGSÅ: Ærlige Amalie: Jeg råbte af Josephine

For Matilde er det ikke en mulighed at slette Instagram, selvom det kan give hende dårligt selvværd.

- Det er så stor en del af min identitet, så det er slet ikke en option at skulle droppe det, slutter hun.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder fødte helt alene: Manden havde corona