Ny 'Reality Awards'-deltager testet positiv: Jeg ligger dødssyg

Endnu en reality-stjerne har fået en positivt test efter 'Reality Awards'.

Asbjørn Nielsen fra 'Ex on the beach' festede glad med mere end 400 deltagere til årets Reality Awards i Docken onsdag den 16. juni. I går kom det frem, at der til showet har været deltagere med den nye og meget smitsomme Delta-varianten af corona.

I går meldte Sigmund ud offentligt, at han er testet positiv med corona efter showet, og nu har endnu en reality-stjerne fået et positivt svar.

-  Jeg ligger dødssyg lige nu. Jeg har det møg elendigt. Jeg testede positiv i går, fortæller Asbjørn til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Asbjørn efter reality-drama: Jeg har kæmpe respekt for Teitur

Asbjørn havde forinden showet fået en coronatest, som var negativ, og han er sikker på, at han ikke var positiv til showet, da han også testede negativ i lørdags efter showet om onsdagen, men i går mandag blev han altså testet igen.

- Jeg blev testet, fordi jeg har symptomer, fortæller Asbjørn, der både har tør hoste, svimmelhed, ondt i musklerne, ondt i øjnene, har feber og kvalme.

LÆS OGSÅ: WOW! Sidsel og Simon sagde nej til ‘Singletown’ trods VANVITTIGT beløb

Asbjørn fik en PCR test, men han ved ikke, om det er delta-varianten, han er smittet med. Asbjørn formoder, at han er smittet til Reality Awards, men han kan naturligvis ikke vide det med sikkerhed.

- Jeg ved ikke helt, hvor det kommer fra, men det kunne godt tyde på, at det er fra Reality Awards. Jeg er bare meget uforstående overfor det, da ALLE retningslinjer var overholdt. Jeg vil personligt selv sige, jeg følte mig tryg, forklarer Asbjørn til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur bortvist fra Reality Awards

Da Asbjørn er flyttet tilbage til Kolding, så sørger hans forældre for, at han får mad indkøbt, nu hvor han er isoleret alene.

Asbjørn skulle have været på ferie med sin kammerat på lørdag, som han nu må aflyse.