Ny 'Paradise'-babe: Storebror vandt i 2015

Storebror løb med 250.000 kroner i den 11. sæson af 'Paradise Hotel' - nu er det lillesøsters tur i 'Paradise'.

Den nye 'Paradise'-babe burde have alle muligheder for at klare sig godt i sæson 2.

LÆS OGSÅ: Populært TV3-program vender tilbage

Artiklen fortsætter under videoen

Lige om lidt - den 8. november - vender ‘Paradise’ tilbage med sæson to af det nye koncept.

En af de nye deltagere er Frederikke Marciniak, som du måske allerede har set tidligere i DR-programmet ‘Et helt menneske’, hvor seerne fulgte hendes forvandling fra at være født i en drengekrop til den kvinde, hun er i dag.

Men ud over at være tv-vant, så har Frederikke Marciniak måske også en anden fordel i forhold til at vinde realityprogrammet.

Kendt storebror

Hendes storebror er nemlig Anders Meyer, som tilbage i 2015 løb med både sejr og 250.000 kroner i det daværende 'Paradise Hotel'.

Storebror har da også haft en lille indflydelse på, at Frederikke Marciniak valgte at tilmelde sig 'Paradise'.

- Jeg kan jo huske, hvordan han kom hjem og fortalte, han havde haft en god oplevelse og syntes, det havde været megafedt. Han ville ikke have været den oplevelse foruden og fik venner for livet.

Og da jeg lige var blevet opereret og så, de søgte deltagere, lå det lige for med en ny start. Samtidig er det også et nyt koncept. Det er lidt mere åbent og passer måske også bedre til at være transkønnet, siger Frederikke Marciniak og tilføjer grinende, at hun nok også havde tilmeldt sig, hvis konceptet havde været det gammelkendte 'Paradise Hotel'.

- Jeg har set 'Paradise Hotel' helt tilbage fra jeg egentlig ikke har var gammel nok, griner 25-årige Frederikke Marciniak.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk flytter sammen med kæresten

Anders Meyer vandt sæson 11 af 'Paradise Hotel'. (Foto: Janus Nielsen)
Anders Meyer vandt sæson 11 af 'Paradise Hotel'. (Foto: Janus Nielsen)

Ikke så høje ambitioner som bror

Mens Anders Meyer tilbage i 2015 vandt sammen med Monique Von Appen og kunne indkassere 250.000 kroner, så behøver det ikke være Frederikkes succes-kriterie.

- Da jeg tog afsted var det i første omgang bare for oplevelsens skyld. Selvfølgelig vil jeg helst ikke ryge først ud, men må bare gøre det så godt, jeg kan. Og forhåbentlig få nye, gode venner, fortæller Frederikke Marciniak.

Hun og Anders Meyer har altid betragtet hinanden som søskende, selv om de ikke har samme far, men kun samme mor.

Anders Meyer er i øvrigt i dag bilsælger i Silkeborg.

LÆS OGSÅ: Her har du set 'Paradise'-baben før