Foto: SBS/Lars Andreasen
Foto: SBS/Lars Andreasen

Ny 'Mig og min mor'-duo har fået en hård start

En ny duo er dukket op i 'Mig og min mor', nemlig Diana og mor-Marianne. Men selvom de kun har været på skærmen få gange, har de allerede mødt masser af reaktioner på deres forhold.

De to nye piger, Diana og Marianne fra Esbjerg, er det nye mor-datter par, som møder seerne hver tirsdag i 'Mig og min mor'. Pigerne har allerede fået masser af kommentarer omkring deres forhold samt deres optræden på tv.

- Der var været meget negativ respons i starten. Kritikken var især rettet mod mig (Diana, red). Men det gør mig ikke noget overhovedet. Personligt synes jeg, at det er spændende at se folks reaktioner. De fleste har taget rigtig godt imod min mor, fortæller Diana til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Simone: 'Mig og min mor' har været den vildeste oplevelse 

Ikke planlagt deltagelse

At duoen skulle havne i 'Mig og min mor' har også været lidt af en tilfældighed. Faktisk har de tidligere slet ikke fulgt programmet.

- Vi havnede i programmet, fordi jeg en dag sad med min daværende roommate og så det i reklamerne, hvorefter hun siger "I burde fandeme tilmelde jer!". Så blev det bare til en impulsiv idé, forklarer Diana.

LÆS OGSÅ: Nyt reality-par ser dagens lys

Marianne ville ikke være med 

Selvom Marianne ikke gad, meldte Diana alligevel de to til, og der skulle heller ikke megen overtalelse til, før de var på skærmen.

- Vi har ikke overvejet det før, for vi så ikke rigtig programmet, før vi faktisk havde tilmeldt os, siger Diana.

Og den unge pige er da heller ikke i tvivl om, hvorfor de to skulle deltage i programmet.

- Vi har et specielt bånd til hinanden, fordi vi har været rigtig meget igennem de sidste mange år. Vi er blevet rigtig tætte venner, især efter vi flyttede sammen igen, siger Diana.

Se med i aften på Kanal 4 klokken 20.o0, når 'Mig og min mor' ruller over skærmen.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.