Tessie fra 'Ex on the Beach'.  (Foto: Lykke Buhl).
Tessie fra 'Ex on the Beach'. (Foto: Lykke Buhl).

Ny 'Ex on the Beach'-babe: Jeg vil være kendt

Tessie smider tøjet for opmærksomhed fra sine mange følgere på Instagram, men hun vil gerne være kendt i en endnu større skala, så derfor har hun nu taget første skridt på vejen mod sin ønskestatus som realitystjerne.

Blandt startcastet til den tredje sæson af ’Ex on the Beach’ finder man 22-årige Tessie. Hendes deltagelse i et realityprogram har været længe undervejs, for hun vil gerne være kendt.

– Jeg elsker opmærksomhed, og jeg kan godt lide, at folk ved, hvem man er, så 100 procent det der med ”ej, se” og ”ih” og ”åh”, det der med at blive kendt, det synes jeg er fedt, forklarer Tessie til Realityportalen om sin motivation for at springe ud i ’Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Frederik fra sæson 2 fortæller, hvordan han ikke kunne være i fred for damernes opmærksomhed efter 'Ex on the Beach'

LÆS OGSÅ: Amalies mor afslører: Derfor har jeg holdt en pause fra tv

Smider tøjet på Instagram

Tessie har intet problem med at dele alt ud af sig selv. Derfor vil hun gerne blive genkendt på gaden, ligesom hun heller ingen skrupler har med at skulle have sex på tv.

For hun deler allerede glædeligt ud af godterne på Instagram, hvor hun har scoret sig hele 11.500 følgere ved at følge en ganske bestemt opskrift.

- Du tager bare lidt tøj af og så tager nogle billeder. Hvis du lige tager lidt af, så kommer de, griner Tessie om det, der har sikret hende sin store følgerskare.

- Jeg elsker at vise min krop frem. Jeg lever for Instagram. Jeg elsker at lade folk følge med og poste en masse billeder, få en masse kommentarer, det giver lige sådan et rush. Det elsker jeg, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Mor Jette i sorg: Tvillingen er død

Klar til mere tv

Hun er heller ikke i tvivl om, at hun vil lave mere tv efter ’Ex on the Beach’ for at opnå sit mål om kendisstatus.

- Jeg elsker at være med i ting, jeg elsker at være et kendt ansigt. Så 100 procent vil jeg være med i noget andet. Det her er første skridt mod noget fedt, forklarer Tessie om ’Ex on the Beach’.

Hun ved også lige hvilket program, der gerne måtte blive det næste på vejen til at blive et kendt ansigt.

– ’Divaer i junglen’! Fordi det er hårdt, og det er en udfordring, og det er noget, jeg alt sammen hader, så det kunne være sjovt at prøve, fortæller Tessie.

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig