Foto: SBS
Foto: SBS

Numse-Rasmus om 'Singleliv': En personlig udvikling

'Singleliv' er blevet langt mere end 'jagten på kærligheden', lyder det fra Rasmus.

Den numseglade fyr er igen fast inventar i Kanal 4's populære datingprogram, 'Singleliv'. Og Rasmus har uden tvivl formået at skabe sig et image, der skiller sig ud fra de andre deltagere. Rasmus' krav til sin drømmekvinde er klare, for der må ikke mangle former og en god 'booty-kant' - og derudover har han åbenhjertet fortalt om sine kønssygdomme. Det kan måske have skræmt nogen væk, erkender han.

- Nej, det er ikke let (red. at finde piger, der vil med på date). Nogle piger er skræmt af mig, og det bliver ikke bedre, når der også er et kamerahold indover, siger Rasmus til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Putte: Jeg afslører min hemmelighed

Personlig udvikling

'Singleliv' har ikke kun givet Rasmus en masse, sjove dates med i bagagen, ligesom han også har mødt en masse dejlige mennesker - programmet har nemlig også været hans mulighed for at vise, hvem han er.

- Man udvikler sig, og det gør, at man ikke er bange for at vise hele Danmark, hvem og hvordan man er. Folk kan tage mig eller lade være, slår Numse-Rasmus fast.

Med deltagelsen i 'Singleliv' kommer der helt naturligt en kendisfaktor, og det er noget, som Rasmus har i tankerne, når han leder efter dates.

- Jeg vil ikke bare tage en for at tage en. Det skal være en pige med gode hensigter, og ikke bare en, der vil læne sig op af mig, fordi jeg er kendt. Dem er der desværre en del af. Jeg vil hellere have the real girls eller women, der dater mig for den, jeg er - og ikke fordi jeg er Numse-Rasmus.

LÆS OGSÅ: Nicolai raser: Vi udelukkes fra diskoteker

Drømmekvinden er en speciel støbning

Numse-Rasmus er elsket og berygtet for sin åbenhed og direkte personlighed, og derfor er han ikke i tvivl om, at kvinden i hans liv er ganske særlig.

- Om jeg deltog i 'Singleliv' eller ej, så ville det være svært at finde en kæreste, fordi det skal være en speciel støbning af en kvinde, der vil og kan holde mig ud. Dem er der ikke mange af, men jeg holder ud - ligesom at vente på bussen, slår Rasmus fast.

Følg Rasmus og de andre singler i 'Singleliv' på Kanal 4 hver onsdag klokken 20:00.

LÆS OGSÅ: Joy og Mia går online

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.