Numse-Rasmus holder nytårstale

Ligesom dronningen og statsministeren holder Numse-Rasmus nu også en nytårstale, og du er inviteret til at høre den.

Hvad har Hendes Majestæt Dronning Margrethe, Statsminister Helle Thorning-Schmidt og Rasmus Billing Birnbaum alias Numse-Rasmus fra 'Singleliv' til fælles? Intet tænker de fleste nok, men det er ikke helt sandt.

Numse-Rasmus har nemlig besluttet sig for, at han også skal holde en nytårstale, ligesom dronningen og statsministeren gør det. Forskellen er bare, at Numse-Rasmus' tale er langt bedre - i hvert fald hvis man skal tro på reality-singlens eget udsagn.

- Klik på det her link nedenunder og se, hvad nytårstalen egentlig bibringer, og jeg skal love dig for, at den er meget bedre end dronningens, så jeg synes, at du skal linke, klikke eller sende videre. For Numse-Rasmus laver som den eneste i hele Danmark en formidabel nytårstale, fastslår han i en video på Facebook, hvor han i vanlig stil taler om sig selv i tredjeperson.

Om der er tale om majestætsfornærmelse, når Numse-Rasmus påstår, at hans tale er bedre end dronningens, skal vi lade stå hen i det uvisse. Men hvis du er blevet nysgerrig, så kan du høre nytårstalen på Facebook i denne gruppe d. 31. december kl. 16.00.

LÆS OGSÅ: Ulven og Numse-Rasmus indgår samarbejde

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus vil redde julen

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus vil kysse sig til verdensrekord

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.