Geggo og Cengiz. (Foto: Klaus Bo Christensen)
Geggo og Cengiz. (Foto: Klaus Bo Christensen)

Nu vender de tilbage: Skal du se med?

'Stjerne Boksning' er tilbage, og du kan komme med.

Den populære reality-konkurrence 'Stjerne Boksning' er tilbage for tredje gang, og ligesom sidste år kommer det populære underholdningsshow til at foregå i Brøndby Hallen.

LÆS OGSÅ: Chokeret Cengiz: Jeg er rystet!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Linse er til 'Stjerne Boksning'.

LÆS OGSÅ: Silke høster stor karriere efter 'Paradise': Det er fantastisk

Arrangørerne af 'Stjerne Boksning', Stephanie og Cengiz, har i dag offentliggjort datoen for årets arrangement, som finder sted den 27. august 2022. Og hvis du skal med, kan du købe billetter fra den 17. april.

- Inden længe løfter vi også sløret for de deltagere, der træder ind i ringen, står der på den officielle Instagram-side for 'Stjerne Boksning'.

LÆS OGSÅ: 'Love Island'-stjerne har fundet kærligheden: Det var svært i starten

Allerede nu er flere reality-stjerner begyndt at poste boksetræning. For eksempel er de seje piger fra 'Robinson' Amanda Sascha og Katrine Ørskov Hedeman gået i skarp boksetræning. Også 'Paradise'-deltageren Sille Nimholm er begyndt at bokse, ligesom de to 'Ex on the beach'-deltagere Asbjørn Nielsen og Jeppe Bøg Risager er det.

Det er dog blot gisninger om deltagere til dette års boksestævne, da det endelige cast endnu ikke er offentliggjort. Dog er deltagerne startet den obligatoriske træning.

- De obligatoriske søndags-træninger er startet, og vi har kun én ting at sige: Det nye hold deltagere er FULDT på, og 2022 bliver en vild omgang, lover Cengiz.

LÆS OGSÅ: Jaffer taler ud om Bolette: Det piner mig