Nu tager Teresa og Teitur til Spanien: Det bliver mærkeligt

Efter seks måneder drager parret nu igen til Spanien.

Lykken var stor i april måned, da Teresa Ovenberg flyttede ned til sin kæreste, Teitur, i Spanien. Men blot en måned efter blev både Teresa og Teiturs liv vendt op og ned, da han blev dømt skyldig i voldtægt ved byretten i Odense og fængslet straks efter.

LÆS OGSÅ: Derfor forsøger Teresa at undgå Spanien

Teresa vendte ikke tilbage til Spanien, og Teitur tilbragte fem måneder i fængsel, indtil han den 26. oktober blev frikendt for voldtægt i Landsretten og efterfølgende løsladt.

LÆS OGSÅ: Efter løsladelse: Det får Tetiur i erstatning

Teresa har tidligere fortalt, at alt hendes tøj og mange af hendes ting stadig befandt sig i Spanien, men det var svært for hende at rejse ned og hente det. Hun overvejede at få et fragtfirma til det og forklarede i en spørgerunde på Instagram, hvorfor det var svært.

LÆS OGSÅ: Teotir slipper ikke: Skal betale for retssagen

– Det gør sgu ondt, at det hele blev revet fra mig fra den ene dag til den anden. Jeg frygter lidt at rejse derned og begynde at savne det hele igen. Jeg har skønne minder derfra, og det ønsker jeg fortsat at have, forklarede hun.

LÆS OGSÅ: Hovedvidne i Teitur-sag taler ud om dom

Efter Teiturs løsladelse ser det dog ud til, at det ikke længere er svært, og nu tager de tyren ved hornene og drager sydpå for første gang i seks måneder. Det afslører hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter brudt forlovelse: Paradiso har fundet kærligheden

- Vi flyver klokken 8. Vi er meget forsinkede, så vi skal skynde os lidt. Vi skal til Marbella, og det bliver mega mærkeligt at komme derhen igen, sygt underligt og mærkeligt. Jer der har fulgt med hele vejen. Jeg har ikke været der siden maj måned, og der er rigtig mange af ine ting, der er der, så vi skal hente noget af det og få en god rejse. Jeg glæder mig, lyder det fra Teresa på Instagram.