NU SKER DET: Realitypar rykker teltpælene op

De nybagte forældre ændrer kurs.

Et af tidens hotteste realitypar Anna Seneca og Oliver Erngart er i gang med at pakke livet i Køge ned.

Den 1. juni flytter parret nemlig til Roskilde, hvor de har fået en lejlighed. I begyndelsen af maj blev 'Paradise'-parret forældre til en lille dreng, og nu er det altså blevet tid til at starte et nyt familieliv.

LÆS OGSÅ: Ville alle have fået en returbillet: Anne P taler ud

Anna har tidligere fortalt om beslutningen i et Instagram-opslag, hvor hun også fortalte, at beslutningen ikke kun er truffet på et lykkeligt grundlag:

- Jeg har i det sidste års tid ikke kunnet finde ro i min krop. Det har været rigtig svært for mig at finde mig til rette i Køge, selvom jeg virkelig har gjort et (læs: mange) forsøg, skrev Anna og uddybede:

- Jeg har haft søvnløse nætter, jeg har grædt ubeskrivelig meget, jeg har følt mig rigtig ensom - og været rigtig ensom - til trods for, at jeg bor sammen med Oliver, og jeg har haft tendens til depressive og angstprovokerende tanker. Det er ikke alle, der kan relatere til disse tanker - selv Oliver har haft svært ved at forstå det. Og det kan være rigtig frustrerende, drænende og hårdt for begge parter i sådan situation.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-par i stort skænderi

En ny start

Det er en taknemmelig Anna, der snart kan kalde Roskilde for sit, Olivers og Mios hjem. Den lille familie rykker nemlig til omgivelser, som Anna i forvejen kender rigtig godt.

- Jeg kan ikke sætte ord på, hvor lykkelig jeg er for, at Oliver accepterer mig og mine behov og er jorde bedste mand. Jeg kan mærke en ro og en glæde i at vende tilbage til det, jeg kender tæt på min familie og veinder. Til de omgivelser, jeg er tryg i, skriver den nybagte mor.

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort taler ud om forelskelse på hotellet

Se Instagrambilledet herunder:

LÆS OGSÅ: Danmarks Bachelor deler det første indblik bag kameraet

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Lego Masters-deltager ansat hos Lego