Boris og Fie  (Foto: Janus Nielsen)
Boris og Fie (Foto: Janus Nielsen)

Nu sælger Boris Laursen også frække billeder: Fie bakker op

Reality-søskendeparret Fie og Boris Laursen sælger nu begge nøgenbilleder på siden OnlyFans, og Fie synes kun, det er fedt, at hendes bror har valgt at gøre hende kunsten efter.

I weekenden gjorde Fie Laursens bror, realitystjernen Boris Laursen, sin søster kunsten efter. Nu er han nemlig også begyndt at sælge nøgenbilleder til sine følgere på den famøse side OnlyFans.

- For mig er OnlyFans for mine følgere, som gerne vil se mere af mig. I fremtiden ændrer indholdet sig drastisk, så jeg glæder mig til fremtiden. Enten går jeg all in eller også ændrer jeg det, siger Boris til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Gravid realitybabe: En svær tid at være alene i

På OnlyFans kan man ved at betale en månedlig sum abonnere på profiler, såsom eksempelvis Boris og Fie Laursens private profiler, og derved få adgang til de billeder, der ligger derinde. Konceptet er, at billederne er for frække til Instagram, og så kan man som betalende abonnent skrive til dem, man følger, eksempelvis for at efterspørge (og betale for) indhold lavet specielt til én selv.

Herunder kan du se, da Boris annoncerede sin OnlyFans-profil. Artiklen fortsætter efter opslaget.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

LINK I MIN BIO!???

Et opslag delt af BORIS GRANT LAURSEN (@borislaursen) den 6. Jun, 2020 kl. 9.41 PDT

LÆS OGSÅ: Camilla og Daniel har slået op: Derfor er vi ikke længere kærester

Ud fra Boris' OnlyFans-profil bliver der heller ikke lagt skjul på, at det er letpåklædte billeder, man kan betale for af realitystjernen.

- Want to see me in my birthday suit or just get a little close and freaky with me, you should definitely message me private. Or you can have a look at all my very sensual pictures, i'm far from shy... Maybe you will find just what turns YOU on, lyder profilteksten, der også inkluderer et link til en ønskeliste, hvorfra følgere kan købe de helt rigtige gaver til Boris - herunder Rolex-ure til over 70.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Silas Holst får stor drøm opfyldt

Den inspiration har Boris nok taget fra sin søster, der ligeledes har et link til sin ønskeliste. Selvom Fie da også ønsker sig dyre Rolex-ure, så har hun også mere beskedne ønsker som et par trusser med teksten "cum in me daddy" eller lyserødt køkkengrej. Begge har de dog den dampende hede profiltekst til fælles.

- Naughty Scandinavian beauty but with a twist of class. Celebrity TV-personality from Denmark... Looking forward to entertain you with my body, words and charm, lyder det på Fies OnlyFans-profil.

LÆS OGSÅ: UH! Anna og Oliver glæder sig til at blive forældre

Fie Laursen bakker brormand op

Dog har Boris et stykke op til sin søster med sine beskedne 40 likes og knap 230 kroner i abonnementspris. Fie Laursen har nemlig på sine knap tre uger som aktiv på sin OnlyFans scoret sig knap 5.000 likes, og så skal man altså hoste op med lige godt 330 kroner om måneden for at kunne se hendes mange billeder og skrive beskeder til hende.

- Min side går rigtig fint - jeg finder stor glæde i at lave OnlyFans. Min OnlyFans er frække billeder, som man jo ikke kan poste på Instagram. Jeg laver også livestreams og skriver med folk hver dag i mine private beskeder, forklarer Fie til Realityportalen.

Fie Laursen har aldrig været bleg for at vise sig frem som Gud (senere plastikkirugerne) har skabt hende - heller ikke her tilbage i 2015 (Foto: Privat / Fielaursen.dk)
Fie Laursen har aldrig været bleg for at vise sig frem som Gud (senere plastikkirugerne) har skabt hende - heller ikke her tilbage i 2015 (Foto: Privat / Fielaursen.dk)

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager: Jeg mistede begge mine forældre som 14-årig

Hendes bror har derfor også hendes fulde opbakning til at sælge nøgenbilleder og andet godt til sine følgere.

- Jeg synes, det er fedt Boris er kommet på OnlyFans - det er noget, de fleste kendte influencere i USA jo har for at gøre deres Instagram og så videre mere børnevenlige - og nu er Boris og jeg de to første danske kendte, som er på, så det er spændende,  lyder det fra Fie.

LÆS OGSÅ: Sandheden om Jonass og Anne: Sådan går det i dag

Man kunne også have det indtryk, at det er Fie, der har fortalt Boris, at fødder åbenbart er et hit på OnlyFans. Ikke desto mindre skriver Fie i sin profiltekst, at hun også gør sig i "feet/socks too.. for my loves", ligesom et af Boris' første, nu skjulte, billeder havde fået teksten "With or without socks?", og ikke mindst er hans coverbillede af hans fødder.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Jeg har super dårlig samvittighed

LÆS OGSÅ: Türker flytter til Aalborg