Amalie Szigethy og Mikkel Skelskav skal være forældre sammen for anden gang til endnu en pige. I forvejen har de datteren Josephine, der bliver fire år i juli 2020. (Foto: TV 3)
Amalie Szigethy og Mikkel Skelskav skal være forældre sammen for anden gang til endnu en pige. I forvejen har de datteren Josephine, der bliver fire år i juli 2020. (Foto: TV 3)

Nu mødes Amalie og Mikkel

I hele fem dage har Amalie måttet undvære sine børn, nu er dommens time kommet.

Senest fredag klokken 12 skulle Mikkel Skelskov møde op i Familieretshuset i København for at aflevere sine og Amalie Szigethys døtres pas. Herefter skulle de opholde sig i Danmark.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Det skete der, før Mikkel tog børnene

Det overholdt han, men det betød ikke, at Amalie fik sine døtre at se. Dem beholdt Mikkel, og Amalie har nu ikke hørt fra dem eller set dem siden onsdag i sidste uge.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Det skete der, før Mikkel tog børnene

Indtil nu har det fra Mikkels side forlydt, at han var taget på ferie med sine børn, mens deres mor, hans ekskæreste Amalie Szigethy, skulle have lejlighed til at pakke sine ting. Ifølge Amalie kunne hun dog ikke få adgang til tingene i hans hus, og han var forsvundet med pigerne.

Da Mikkel forsvandt, søgte Amalie fuld forældremyndighed, mens Mikkel søgte bopælsret, som Amalie ellers har haft indtil nu. På grund af den tilspidsede situation er sagen blevet behandlet som en hastesag, og allerede i dag skal Amalie og Mikkel mødes med hinanden og deres respektive advokater i Familieretshuset i København.

LÆS OGSÅ: Mikkel afviser flugt: Det er for børnenes skyld

Mikkel har tidligere udtalt, at han ville beholde pigerne, indtil de havde været i Familieretshuset. Ifølge ham var hele årsagen til problemet nemlig, at Amalie ville flytte med pigerne fra deres hjem i Dragør og lade dem skifte skole og institution for fjerde gang på under et år. Ifølge Amalie var det dog en lodret løgn, da Josephine kun har skiftet skole én gang.

Tror ikke på en aftale

Amalie gjorde det dog klart i en tårevædet live på sin Instagram lørdag aften, at hun ikke gjorde sig de store forhåbninger omkring dagens møde.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Stadig bange

- Jeg tror desværre ikke, der bliver lavet nogen aftale på mandag. Og i mellemtiden kan han lovligt have pigerne og lovligt gemme dem væk fra mig. En ting er, han har dem. Men han skjuler dem, og det kan børn jo godt mærke, når de bliver kørt rundt fra sted til sted, og man ikke er i sit eget hjem. Når man gør det, er man ikke egnet som forældre, det er jo sygt, fastslog Amalie.

LÆS OGSÅ: Efter kidnapningsdrama: Mikkel Skelskov fundet

Hun understregede, at det vigtigste for hende lige nu er at vide, at hendes børn har det godt og at vide, hvor de er. Hun fortæller, at hun aldrig før har været væk fra dem i mere end et døgn.