Nu bliver det vildere: Skægget dame indtager Eurovision

I aften står Østrigs bidrag Conchita Wurst med ansigtet dækket af hår på scenen.

Urokkelig som en frihedsgudinde med ansigtet dækket af hår står Østrigs bidrag Conchita Wurst på scenen torsdag aften, når de sidste ti finalister skal findes til lørdagens store Eurovision-finale på Refshaleøen i København.

I sin storslåede grand prix-ballade "Rise like a Phoenix" synger den østrige transvestit "You have got to see to believe" - at man skal se det, før man tror det.

Og den østrigske performer, der i civil lyder navnet Thomas Neuwirth, er netop én af dem, der har været rift om at få lov at se i virkeligheden for fans og presse op til Eurovision.

LÆS OGSÅ: Basim før finale-brag: Jeg føler mig meget lille

"Vi er slavere"

Et andet indslag, der skiller sig ud på dette års Eurovision-scene er det polske bidrag "My Stowiane", som oversat til dansk betyder "Vi er slavere".

Det festlige upbeat nummer byder på intet mindre end polsk rap i slovenske folkedragter, og flyder - i mere end én forstand - over af sexappeal.

Der er dækket op til en bred smag, når traditionel folkemusik og moderne club-hits afløser hinanden i jævn takt med de 15 konkurrerende bidrag til Eurovisions 2. semifinale.

LÆS OGSÅ: Eurovision-drama: Buh-råb overdøvede værterne

Keltisk ørehænger 

Irland er således garant for en rigtig keltisk ørehænger med violin-solo, mens B&W Hallerne går i rødt til Israels dunkende rytmer mixet med Mei Feingolds opera-sopran.

Når Grækenland går på, kan man hoppe i takt til "Rise Up", der leveres af de herrer Freaky Fortune Feat. Riskykidd, som i deres optræden desuden har valgt at inkludere en særdeles springbar akrobat.

Mere tilbagelænet er Norges melodiske bidrag, der er spået en chance for en plads i top 10 ved finalen.

Det er torsdag kl. 21.00, at 2. semifinale i Eurovision løber af stablen på Refshaleøen i København. Showet transmitteres desuden direkte på DR1.

LÆS OGSÅ: Se Pilou og MGP-værter i sjov musikvideo

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.