Nu åbner David endelig op om forholdet til Princess Natascha

David har indtil nu været tavs omkring forholdet til 'De unge mødre'-deltageren, som han har fået barn med. Nu bryder han tavsheden.

Det skulle have været den store familielykke mellem ‘De unge mødre’-deltagerne Princess Natascha Ellen Linea Kaup og David Bertelsen, da de sammen ventede deres første fælles barn. Det troede den unge mor i hvert fald.

Kort før fødslen gik familiedrømmen dog i stykker, da Princess Natascha fandt ud af, at David havde en anden familie og derfor slet ikke have intentioner om at flytte ind hos hende. Den unge mor har hele tiden hævdet, at hun intet vidste om Davids anden familie, selv om hun angiveligt blev advaret mange gange ifølge folk på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha raser mod kommunen: Lortesystem!

Hun har dog indrømmet, at der har været tegn på, at ikke alt var, som det skulle være.

– Jeg var pissenaiv, men jeg tænkte, at manden bare gerne ville holde nogle ting privat og ikke ønskede, at alle folk skulle vide sådanne ting. Jeg tænkte ikke yderligere over det, skrev hun dengang på sin blog, og over for Realityportalen satte hun flere ord på det:

- Han har overnattet her én gang, siden vi blev kærester, og ellers er han kommet efter skole og har været her i nogle timer eller sent om aftenen – måske når kæresten og børnene var gået i seng. Når jeg ser tilbage, så har det selvfølgelig været lidt underligt, men jeg tænkte ikke over det der, lød det fra den unge mor.

LÆS OGSÅ: CHOK! Stjerne trækker sig fra ‘De unge mødre’

David: Det passer ikke

Tilbage i februar fortalte Princess Natascha, at David endnu ikke havde set sin dengang én måneder gamle søn, og hun forventede heller ikke, at han ville komme til det. Her afslørede hun nemlig over for Realityportalen, at David havde forlangt en faderskabstest, fordi han ikke var sikker på, at han var faren.

– David har ikke set sin søn, og jeg tror heller ikke, at han vil. Han mener jo, at jeg har haft en anden på samme tid, så at han slet ikke er faren, fortalte Princess Natascha, der dog tog det helt roligt.

– Jeg ved, at han er far til Miso, for der er ikke andre muligheder end ham. Jeg har også skrevet ham på som far, men jeg ved faktisk ikke, om han har accepteret det. Jeg har skrevet til ham, men han svarer mig ikke, sagde hun tilbage i februar.

LÆS OGSÅ: Ung mor i voldsomt trafikuheld: Jeg kunne ikke mærke mine ben

Realityportalen har flere gange forsøgt at få en kommentar fra David Bertelsen, men han har ikke ønsket at udtale sig om 'De unge mødre'-deltagerens forklaringer. I forbindelse med et nyt interview med Princess Natascha i Ude og Hjemme, bryder David nu tavsheden og giver et par korte kommentarer.

Han siger, at de to aldrig var kærester, men han bekræfter, at der er en chance for, at han kan være far til barnet. Han føler sig dog ikke sikker.

- Vi var sammen, og hun blev gravid. Der kører en faderskabssag, fordi graviditeten ikke hænger sammen med den periode, vi var sammen, hvor hun i øvrigt stadig var kærester med sin eks, siger David til Ude og Hjemme.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha sælger brudekjolen

Han fortæller, at han aldrig havde planer om at flytte til Gedser, som Princess Natascha ellers påstår. Og så gør han det klart, at han aldrig ønskede at få barn med 'De unge mødre'-deltageren.

- Hun sagde, hun brugte prævention. Men faren har jo ingenting at skulle have sagt i sådan en situation, siger han.

En ny sæson af 'De unge mødre' er i fuld gang på Kanal 4 og Dplay. Her er Princess Natascha dog ikke med. Årsagen til det kan du læse mere om lige her.

LÆS OGSÅ: Utilfreds Kia raser mod Princess Natascha: Hvordan kan hun tillade sig det?