Sofie Linde (Bo Nymann)
Sofie Linde (Bo Nymann)

Nomineret 11 gange: Endelig vinder Sofie Linde prisen

Ifølge Sofie Linde selv har hun været nomineret 11 gange til TV PRISEN som 'Årets vært inden for underholdning' uden at vinde, men i går fik hun endelig prisen.

Årets største tv fest 'TV PRISEN' blev i går aftes afholdt som live streaming med værterne Cecilie Beck og Jacob Riising, mens alle nominerede var med via Zoom, men ikke Sofie Linde, der ifølge Jacob Riising meget mulig var ved at føde sit andet barn, mens showet blev afholdt.

Derfor valgte produktionen af 'TV PRISEN' at overrække Sofie Linde prisen for 'Årets vært inden for underholdning' på hendes adresse i Nordsjælland dage forud for showet. Prisen vinder hun for sin værtsrolle i 'X Factor', men i særdeleshed også hendes værtsrolle under 'Zulu comedy galla' 2020, hvor Sofie Linde fik sat skub i anden bølge af MeToo debatten.

LÆS OGSÅ: Cecilie Becks råd til Philip Faber: Væk med bøgerne og op med priserne

Begrundelsen fra juryen lyder:

- Årets vinder er uden sammenligning den vært, der har brændt mest igennem og har haft den største betydning i år ved at sætte sig selv på spil. Fagligt er personen en vanvittig dygtig underholdningsvært, der altid er i øjenhøjde med alle medvirkende. Vedkommende bidrager med ekstremt meget af sig selv og har kort sagt hele pakken - humor, format og formidling. Årets vært har en unik evne til at fange nuet og være nærværende. Årets vært har formået at skrive sig ind i historiebøgerne. Det var kort sagt hendes år i år.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes skræk: Frygter fødslen

Det var Jacob Riising, der tog hjem til Sofies hus for at overraske hende med prisen for 'Årets vært inden for underholdning', og det var en noget overrasket Sofie Linde, der uden makeup og i søndagstøjet mødte Jacob ved hoveddøren.

Sofie Linde fik prisen som årets vært inden for underholdning til TV PRISEN 2021 (Foto: TV PRISEN)
Sofie Linde fik prisen som årets vært inden for underholdning til TV PRISEN 2021 (Foto: TV PRISEN)

LÆS OGSÅ: Janni Ree opløst i tårer: Livet er sårbart

- Hvad laver du her? Det kan jeg ikke overskue, er Sofie Lindes første ord, da hun ser Jacob Riising i hendes hjem.

Men da hun finder ud af, hvad anledningen er, skifter humøret.

- Det har jeg ikke prøvet før. Jeg har været nomineret 11 gange, men jeg har aldrig vundet. Ej tak, siger Sofie Linde overraket.

LÆS OGSÅ: Lagde du mærke til det? Derfor forsvinder Peders hund pludselig