Foto: Anthon Unger
Foto: Anthon Unger

Nøgenbilleder af Fie Laursen lækket i USA – nu florerer de også i Danmark

Fie Laursens indbakke er spækket med nøgenbilleder af hende selv - de er blevet tilsendt af både danskere og amerikanere.

For mange er mandag morgen hård, men for Fie Laursen var hendes start på ugen usædvanlig voldsom, da hun vågnede op til en spammet indbakke.

Her havde folk fra USA og Danmark skrevet og sendt billeder til realitystjernen og YouTuberen for at fortælle hende, at nøgenbilleder af hende lige nu florerer rundt på flere forskellige sociale medier.

LÆS OGSÅ: Frederik taler ud om brud med Fie: Derfor slog jeg op

- Jeg er nærmest tom for ord, så knust er jeg. Det er virkeligt trist! skriver Fie Laursen på sin blog.

Nøgenbillederne af Fie Laursen stammer fra den amerikanske YouTuber og skuespiller Jake Pauls Snapchat, der angiveligt er blevet hacket. I sin tid sendte hun nøgenbilleder til ham på Snapchat, hvor de lige nu bliver flittigt delt, ligesom billederne også bliver spredt via andre sociale medier, blandt andet Instagram.

- Det her er rigtig hårdt for mig, fordi manden når ud til hvad… 11 millioner mennesker? Jeg aner ikke, hvor mange der har set mig nøgen, men da jeg sendte de billeder, var det til ham og ikke hele verden, skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Sarah slår fast: Jeg har ikke følelser for Frederik

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Fie og Frederik slår op i ‘Ex on the Beach'.

 LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-vinderne sætter deres hjem til salg

Udstillet i hele verden

På bloggen, hvor Fie Laursen har delt nogle af billederne i censureret udgave, skriver hun, at hun sendte billederne til Jake Paul for lang tid siden, og at hun ikke har tænkt sig at dykke yderligere ned i deres relation.

- Det er ikke hans skyld, at han er blevet hacket, og jeg er ikke sur på ham, men det gør ondt indeni, at jeg bliver udstillet foran hele USA – og ja, sikkert hele verden. Der er så mange, der følger ham, og hvad ligner jeg nu for dem? skriver hun.

Fie Laursen håber, at folk vil stoppe med at dele billederne og anmelde det, hvis man skulle støde på dem. Er man med til at dele billederne i Danmark, så vil man blive kontaktet af hendes advokat, lyder det fra bloggeren.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Fie, men det har endnu ikke været muligt.

LÆS OGSÅ: Klar til nyt program: ‘De unge mødre’-Martinna skifter kanal