Nøddepatruljen: Meld jer til 'Paradise Hotel 10'!

Stolle og Martin har haft en uforglemmelig oplevelse ved at være med i 'Paradise Hotel', og derfor opfordrer de to fyre alle til at melde sig.

Vinderen af 'Paradise Hotel 9' er endnu ikke fundet, men alligevel er der allerede åbent for tilmelding til casting på den tiende sæson af programmet. Og Nøddepatruljen er ikke i tvivl - skynd jer ind at meld jer!

- Det skal dreje sig om 'Paradise Hotel' og castingen. Prøv at hør' her. 'Paradise Hotel' er det sygeste, vi nogensinde har oplevet i hele vores liv. Der går ikke en dag, hvor vi ikke savner det, siger Martin i en video 'Paradise Hotels' officielle Facebook-side, og Stolle fortsætter:

- Det har været den fedeste oplevelse. Sammenholdet man har dernede, så hvis du er udadvendt og en glad person, der er frisk på nogen udfordringer, så tag at gå ind på tv3.dk og så ind under casting, så kan du nemlig melde dig lige med det samme.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg smider tøjet

Er klar til at tage af sted igen

Martin og Stolle har uden tvivl hygget sig og fyret den af på hotellet i Mexico, ligesom de har fået venner for livet. Det har klart været en oplevelse for livet, og de to gutter er klar til at tage af sted igen.

- Vi mangler bare, at TV3 ringer os op og siger, at vi skal af sted igen, så tager vi af sted. Lad være med at misse ud på den her mulighed, I har nu, for det bliver det bedste, I kommer til at opleve i jeres liv, slår Martin fast.

- I vil ikke fortryde det, slutte de. Se videoen her.

Tilmeld dig her.

LÆS OGSÅ: Amalie er begejstret for mors bog

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.