'Nissebanden i Grønland' genforenes: Våde øjne

Det blev et gensyn mellem Ann Hjort, Kirsten Peüliche, Flemming Jensen og Finn Nielsen, da 'Nissebanden i Julemandens land' havde premiere i Teltet på Bakken.

Tårerne brød frem i øjenkrogene hos flere af de gamle skuespillere fra den oprindelige 'Nissebanden på Grønland', da forestillingen 'Nissebanden i Julemandens land' havde premiere i Teltet på Bakken nord for København.

IKKE SET PÅ TV: Oliver lod sig tabe i ‘Robinson’

Kirsten Peüliche oplevede her datteren, Sofie Pallesen, 50, i rollen som Gemyse – den rolle hun selv bestred for 33 år siden under optagelserne af den populære DR julekalender. Siden har den flittigt været genudsendt i juletiden.

Artiklen fortsætter under videoen med Lunte fra 'Nissebanden'.

– Åh, jeg sad og så Sofie, mens mine øjne løb i vand. Hun er yndig, skøn og tilførte noget nyt. Det var rørende. Jeg så mig selv i min datter, lød det fra den 78-årige skuespiller.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vindere afslører: Klar til børn

Bagefter hilste hun på tre af de gamle nisser fra den gang, nemlig Flemming 'Lunte' Jensen, 73, og Ann 'Puk' Hjort, 65, som begge medvirker i forestillingen, samt 'Finn Skipper' Nielsen, 85, der også sad og fik våde øjne blandt tilskuerne.

LÆS OGSÅ: DRAMA: Katerina Pitzner rejser til Dubai for at forhindre bryllup