Ninos om beef med Svensson: Det er bare tv

Svensson og Ninos ligner dødelige uvenner, men det er de slet ikke ifølge Ninos.

I aftenens afsnit af 'Robinson' er Ninos Oraha og Martin Svensson i kløene på hinanden, men faktisk er det slet ikke så slemt, som det ligner på tv, det afslører Ninos til HER&NU.

- Svensson og jeg har det faktisk rigtig godt sammen, men jeg stikker lidt til ham, for vi havde regnet med, at han var stemt ud, der var aftalen, forklarer Ninos til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Mudderkast i 'Robinson': Ninos er med som joker

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jakob Kjeldbjerg fortæller om denne sæson af 'Robinson'.

LÆS OGSÅ: Debatten raser: ‘Robinson’-Ninos har fravalgt barsel

Det tidligere hold Syd havde altså planlagt alle hold Nord deltagerne ud, og Svensson stod først for tur. Ninos blev derfor overrasket, da han så Svensson på stranden.

- Der er meget, man ikke får med på tv. Svensson bliver provokeret af mig, og jeg fortæller ham, at det ikke er meningen, at jeg vil provokere. Jeg siger direkte til ham, at jeg godt kan lide ham, og at der ikke er noget i det, men det er bare ikke taget med på tv - selvfølgelig, forklarer Ninos, der har grint af aftenens episode, da han godt ved, hvad der venter.

LÆS OGSÅ: Totalt uchamerende: Karsten Ree glemmer en vigtig ting

Ifølge Ninos fortrød han sit ordvalg, da det ikke var meningen, at han skulle provokere, men samtidig er han meget opmærksom på, at alt gøres af en årsag.

- Vi er jo presset derinde, og Kjeldbjerg stikker jo til os. Det er klippet sammen på en måde, så det bliver råt. For mig var der intet i det overhovedet, og der er intet ondt i det. Det er også derfor, jeg sender ham det kys til sidst, forklarer Ninos og fortsætter:

- Det er jo bare tv, og det er ikke altid alt, hvad vi siger, der kommer med, fortæller Ninos.

LÆS OGSÅ: Alexandra venter på kæresten: Svær kærlighed

LÆS OGSÅ: Amalies mor droppede 'Forsidefruer'