Ninos efter 'Robinson'-exit : Det var ved at eskalere

Ninos er ikke i tvivl om, at 'Robinson' har gjort noget godt for hans forhold til kæresten Elife.

'Robinson'-deltageren Ninos Oraha og kæresten Elife Kocak så ud til at være i et stabilt forhold med udsigten til et fælles barn, da Ninos tog med i ekspeditionen, da Elife var syv måneder henne, men i virkeligheden hang forholdet i en tråd, og det kunne være gået galt, hvis Ninos ikke havde været med på øen, det forklarer han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Lagde du mærke til det? Fejl i ‘Robinson’ ø-råd

- Under en graviditet er der mange komplikationer, og man vrisser meget af hinanden, og en graviditet er bare svær. Men Elife og jeg har fundet hinanden på en helt anden måde efter 'Robinson', fortæller Ninos og uddyber:

- 'Robinson' har styrket os på den måde, at det har styrket vores parforhold og de værdier, vi har sammen. Når man befinder sig ude på en øde ø, og man ikke ved, hvordan det går derhjemme, så finder man ud af nogle ting personligt, og man lærer, at det ikke er værd at gå op i de små skænderier og i stedet give plads og forstå hinanden.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ninos forklarer om sin 'Robinson'-deltagelse. 

LÆS OGSÅ: Debatten raser: ‘Robinson’-Ninos har fravalgt barsel

Ninos frygter i dag, hvordan forholdet havde set ud, hvis han ikke havde fundet sig selv i 'Robinson'.

- Elife og jeg kunne være gået fra hinanden, for det var ved at eskalere, men nu har vi fået nogle værdier, der har styrket vores parforhold, fortæller Ninos.

LÆS OGSÅ: WTF: 'Familien fra Bryggen'-stjerne efterlyst

- Man tror, man tager noget med derned, men i virkeligheden tager man noget med hjem derfra, og det var det, jeg gjorde. Jeg tog en masse ting med hjem i bagegen og har lært en masse ting om mig selv adfærdsmæssigt, slutter Ninos, der efter dødskamp mod Jesper blev slået ud af 'Robinson'-gamet.

LÆS OGSÅ: Nu afslører Thomas Blachman: Blev nødt til at sige ja til 'X Factor'