Nima: Ikke alle kan deltage i Robinson

Nima Alijani vil gerne lave mere reality, men ikke med druk og hor.

'Robinson Ekspedition' 2011' er for længst overstået, og Nima er efterhånden vendt tilbage til hverdagen. Han oplever stadig at blive stoppet på gader og stræder af folk, der genkender hans ansigt, men håndterer det helt roligt.

- Jeg bliver stadig genkendt, men folk tænker mere, "hvad er det nu, han var med i?" Det rører mig ikke, og jeg siger selvfølgelig hej, tager de billeder der skal til og fortæller lidt om eventyret, forklarer Nima.

LÆS OGÅS: Forvist fra Rømø

Retur til Filippinerne

Oplevelserne med 'Robinson Ekspeditionen' har efterladt et positivt indtryk hos Nima, og han har allerede planlagt at gense øen på egen hånd.

- Jeg trænger stadig til at komme væk og ud på øen, hvor man kan slippe væk fra det hele. Jeg skal faktisk tilbage til optagelserne i Filippinerne til Januar. Jeg har snakket med TV3 og har fået ruten, fortæller den eventyrlystne Nima.

Tiden på øen har tydeligvis sat sine spor, og for Nima har den barske overlevelsestest været en katalysator for personlig udvikling.

- Der sker så meget for en selv, når man er på en ø med fremmede. Ingen kontakt og ren overlevelse. Man lærer virkelig sig selv at kende, og hvad man gerne vil i sit liv, forklarer Nima.

LÆS OGSÅ: Tina Lage Vilbrand: Jeg er stadig den samme

Vil lave eget program

Når han ikke rejser til Filipinnerne, taler med fans på gaden eller passer sit arbejde hos AGA og Fitness World, går Nima med planer om, at sparke til TV-løgsovsen med egen fod.

- Siden 'Robinson' har jeg puslet lidt med et nyt, men eget program. Jeg kan desværre ikke gå i detajler, men vi arbejder på at få lavet en demo, som jeg kan få vist frem via TV2 eller TV3, forklarer den ambitiøse Robinson-deltager.

Kun tiden kan vise, om Nima vender tilbage til skærmen med sit eget projekt, men uanset hvad, har vi ikke set det sidste til Robinsons festløve.

- Det bliver nok ikke sidste gang, jeg er med i et reality-program, men jeg melder mig desværre ikke til dem, som kører nu. Jeg arbejder jo selv på noget, så jeg krydser fingre. For vi har virkelig brug for noget nyt reality, fortæller Nima.

Ikke med til hvad som helst

Det står helt klart, at Nima ikke vil på skærmen for enhver pris. For ham er det først og fremmest den personlige udfordring, der trækker.

- Jeg valgte Robinson fordi det må være det ultimative for mig at opnå. Alle kan deltage i Paradise Hotel, men skal man teste sig selv for at være en survivor og en vinder, skal man deltage i 'Robinson', forklarer Nima.

Da han bliver spurgt, hvilke programmer han ikke ville deltage i, understreger Nima igen, at han ikke er billigt til salg.

- Alle andre programmer. 'Alt fra Lækker til Love', 'Dagens Mand', 'Paradise Hotel', 'Kongerne af Rømø' og alle de andre, fortæller Nima.

Med planer om, at starte eget program, samt en kritisk holdning til det eksisterende udbud, har vi måske fat i en spirende entreprenør på reality-scenen. Det er i hvert fald tydeligt, at Nimas oplevelser på de filippinske øer har efterladt ham med ambitioner, der strækker sig ud over, hvad dansk reality i øjeblikket kan byde på.

- Min TV-medvirken ændrede meget i mit liv, men måske også fordi jeg var med i 'Robinson', og ikke et eller andet druk og hor program, understreger Nima.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.