Nikolaj chokerer: Havde på forhånd beskrevet en type som Anne K, der kunne udnyttes

Anne K var præcis den søde type, som Nikolaj kunne bruge som en brik i sit spil til at nå finalen. Han beskrev hende allerede til castingen.

For nogle kan det måske virke kynisk, når Nikolaj Hvidman lægger kortene på bordet og fortæller om, hvordan Anne K bare har været en brik i hans spil.

Han overøsede hende ellers med komplimenter om, at hun var sådan en pige, man blev kærester med og ikke bare var sammen med for en enkelt nat, og set udefra var der både loyalitet og masser af romantik i luften mellem de to paradisoer.

LÆS OGSÅ: Sætter hus til salg for 20,5 millioner

Men komplimenterne fra Nikolajs side hænger ikke sammen med den plan, som han i dag fortæller, at han havde lagt, allerede inden han tjekkede ind på hotellet. Faktisk allerede inden han overhovedet havde mødt Anne K.

- Jeg havde beskrevet hende til castingen, hvordan hun skulle se ud, for at jeg vidste, hvordan jeg kunne køre rundt med hende. Så da jeg kommer ind første dag og ser hende, så vidste jeg godt: ”Shit, det er hende der, der er castet til mig!, siger en ærlig Nikolaj til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kun en brøkdel vises på tv: Jaffer afslører flere detaljer om daten

Han uddyber:

- Det har jo været spil for mig. Selvfølgelig har jeg syntes, hun var sød, men det var jo for at køre på det, så jeg havde en person, der bare stolede 100 procent på mig. Så da jeg ryger ud og kommer ind igen, der vidste jeg også godt, jeg kunne gå direkte over til hende. Jeg havde hende jo snoet om min lillefinger, siger han.

Ville måske alligevel dele pengene med Anne K

Artiklen fortsættes under billedet... 

'Paradise'-hunken anerkender, at Anne K til sidst fik sin hævn.

LÆS OGSÅ: AV! Paradisoer taler ud: Intet venskab tilbage

- Jeg tror også, det er derfor, hun er lidt glad for det. Det er måske gået op for hende, at hun blev lidt snøret, hun var ikke særlig glad for det dernede, efter kameraerne slukkede, hun snakkede ikke hele vejen hjem. Anne K var meget ked af det der, men hun var jo også stadig i tvivl, om jeg ville have gjort det samme (smidt kuglen, red.), siger Nikolaj.

Selvom han fortæller, at han lige fra castingen havde en plan om at spille spillet, så var der alligevel en meget lille flig af tvivl i ham.

- Det havde jo også været lidt fedt at gå til 500.000 og dele dem. Det var så bare ikke blevet med mig. Jeg var ikke i tvivl, men jeg overvejede faktisk at gå til 500.000, og hvis det så føltes forkert, så ville jeg ikke smide den. Men det havde sgu nok ikke føltes forkert, lyder det.

LÆS OGSÅ: Sidse om Michaela: Det var en tabt kamp på forhånd