Niels Hausgaard gider ikke ‘Fællessang’: Det er nosseløst

Den 76-årige sanger er ikke tilfreds med niveauet i 'Fællessang'.

En, man ikke kommer til at se i DR1's populære 'Fællessang', er Niels Hausgaard. Og det meddelte han selv Phillip Faber, der tidligere i år gav stafetten videre til Johannes Langkilde og Katrine Muff efter stor succes med Mads Steffensen som makker.

Den 76-årige sanger og sangskriver fortalte lige ud Faber, at han ikke er tilfreds med niveauet i programmerne, der i snit bliver set af over en million.

- Vi stod og snakkede om 'Fællessang', og så fortalte jeg ham, at jeg synes, det er lidt nosseløst. Og det synes jeg. Det tog han fra den helt muntre side. Der er så mange, der er glade for ”Fællessang”, og det er godt. Jeg har ikke noget behov for det, og jeg behøver sådan set heller ikke kritisere det, jeg synes bare, det afslører, at vi er lidt fattige, hvad sange angår, fortæller Hausgaard til HER&NU.

LÆS OGSÅ: WOW! STORT vægttab: Kan du kende denne 'Hjem til gården'-deltager?

Ved TV 2 Charlies 'Året der gak' i Operaen i december, gav Hausgaard Faber ren besked. Og det morede dirigenten (Foto: Peter Hauerbach)
Ved TV 2 Charlies 'Året der gak' i Operaen i december, gav Hausgaard Faber ren besked. Og det morede dirigenten (Foto: Peter Hauerbach)

- Jeg sad og så det, indtil de viste folk sidde i stuerne og synge "Vi er røde, vi er hvide", da var jeg nødt til at rejse mig og gå. Hvis det er det, vi har at synge, så er det næsten bedre, at vi holder vores kæft, lyder kritikken fra Niels Hausgaard.

- Når jeg tænker på sangnationer som Skotland og Irland, de har jo nogle sange, som måske er gamle, men de er flotte, og de er deres. Det er en kvalitet, som vi slet ikke kender. Det mener jeg med nosseløst.

LÆS OGSÅ: Ung mor flytter fra kæresten: Det er kun med til at gøre os stærkere sammen

LÆS OGSÅ: Amalie afslører ny baby: Troede ikke, min tredje baby ville komme så hurtigt