(Foto: TV3)
(Foto: TV3)

Nicolas: Jeg er en farlig spiller

Nicolas lykkedes med at kapre flest stemmer i duellen mod Hævneren, Stolle. Dermed måtte Stolle vinke farvel til håbet om at indtage hotellet igen.

I går blev Stolle afsløret som Hævneren på 'Paradise Hotel', da Nicolas kunne løfte masken af den mørkklædte skikkelse. Selv om der havde været stor mystik om identiteten på Hævneren, så var Nicolas aldrig i tvivl om, hvilket ansigt han ville se, da han løftede hætten af.

- Jeg havde 100 procent regnet med, at det var Stolle. Jeg kunne ikke se, hvem der ellers skulle hævne sig på mig, siger Nicolas til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Nathja raser: Shila er en billig, klam so!

En lige kamp

Som bekendt skulle Nicolas og Stolle kapre stemmer for at blive på hotellet. I en sådan duel var Stolle ikke ønske modstanderen.

- Jeg tænkte, at det var en lige kamp. Så der skulle virkelig arbejdes for at sikre min fortsættelse i spillet, erkender Nicolas.

Da den sidste paradiso havde sat sig ved bordet, stod det klart, at der skulle holdes afskedmiddag for Stolle, og dermed var Nicolas sikret videre deltagelse i programmet. Nicolas er lykkelig for alle de stemmer, som han fik, men nogle af stemmerne lunede lidt mere end andre.

- Jeg blev selvfølgelig glad for alle stemmer. Men jeg blev specielt glad, da jeg så, at Kasper satte sig ved Stolle, for så vidste jeg, at Malene også ville sætte sig der. Nichlas' stemme betød rigtig meget for mig, fordi jeg var meget usikker på, om jeg kunne stole på ham, Men det beviste han her, at jeg kan. Og så betød stemmen fra min elskede partner, Sandra, selvfølgelig meget.

LÆS OGSÅ: Hævneren indtager Pandoras

Master, Master!

Der hersker en bred enighed på hotellet om, at Nicolas er en af de farligste spillere på 'Paradise Hotel', men samtidig har han fået de fleste til at stole på, at netop de spiller sammen med ham.

- Selv om de øvrige gæster ved, at jeg er en farlig spiller, så ved jeg, at mange af dem tror, at vi har en aftale. Mange af gæsterne tror, at de har en fremtid rent taktisk med mig, så det ville være taktisk dumt for mange af de andre gæster at beholde Stolle, lyder det fra Nicolas, der tilføjer:

- Til sidst vil jeg bare sige: Master, Master!

LÆS OGSÅ: Stolle var forberedt på 'Paradise'-exit

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.