Nicolas går efter finalesejren

Drømmen om 'Paradise Hotel'-titlen så ud til at være væk for Nicolas, men nu er han tilbage.

Nicolas troede, at han var ude af 'Paradise Hotel', da Rasmus og Jack var gået bag om ryggen på ham. Men som altid sker der uventede ting på hotellet i Mexico, og nu er Nicolas tilbage for fuld styrke.

- Det betyder alt for mig at være tilbage. Jeg meldte mig til 'Paradise' for at vinde. Nu er jeg i finalen, så det er helt perfekt, siger en glad Nicolas til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Skuffet Nicolas: Jeg har spillet spillet

En finale uden Nathja

Der kan kun være fire deltagere i finalen, og derfor betød Nicolas' indtræden i finalen, at Nathja måtte vinke farvel til drømmen om at vinde 'Paradise Hotel 9'. Beslutningen om at smide Nathja ud faldt langt fra i god jord hos alle.

- Folk bliver sure over min beslutning om, at Nathja skal forlade hotellet. Hvis ikke de andre havde taget det samme valg, nemlig at komme tilbage til deres egen partner, så er de godt dumme, lyder det fra Nicolas.

Beskyldningerne om at Nicolas ville smide en stærk spiller ud, mener han ikke er sande. Han ville nemlig gerne have haft en finale mod Nathja.

- Jeg er ked af, jeg ikke får chancen for at slå Nathja i en finale, for det ville være som at stjæle slik fra en femårig!

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Nichlas: Jeg er for godtroende

'Jeg fortjente en chance mere'

Gang på gang har Nicolas bevist, at han har talegaverne i orden, og det var også en af grundene til, at han fik finalepladsen.

- Jeg argumenterende for, at jeg om nogen har spillet spillet og derfor fortjente en chance mere. Jeg fortalte, hvad jeg har bidraget med på hotellet - både taktisk, men også på det sociale plan.

Derudover har Nicolas formået at få, næsten, alle til at tro, at han spiller i gruppe med dem.

- Generelt så tror jeg, at folk godt kan lide mig. Se bare på Malene, jeg får hende og Kasper ud, men alligevel er jeg den, som hun kommer til at savne mest, hvilket hun siger i 'Paradise After Dark'. Derudover tror jeg, at folk har respekt for min spillestil, og at jeg har kunnet holde den kørende så længe, fortæller finalisten.

LÆS OGSÅ: Malene om 'Paradise'-exit: Jeg er utrolig skuffet

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.