(Foto: SBS)
(Foto: SBS)

Nicolai raser: Vi udelukkes fra diskoteker!

Lørdag aften skete det igen. Den nye 'Singleliv'-fyr blev udelukket fra'Never Mind' i København.

Den kommende 'Singleliv'-fyr Nicolai Schwartz fik lørdag ødelagt sin bytur godt og grundigt, da han blev nægtet adgang til diskoteket 'Never Mind'.

- Hvor er jeg fucking træt af et gay-sted som Nevermind, som har 2 straight dørmænd i døren, som spiller såååå fucking smarte og er sååå fucking magtliderlige... Sætter aldrig mine ben der igen... Må ikke få lov at komme ind pga. jeg er homo... Hvad fuck sker der?? Alle deres straight venner vader ind af døren... Hvor er jeg træt af at være homo engang imellem... Arrrrrrhhhhh..... Tænk at man ikke engang kan få lov at have det sjovt på vores "egne" steder, rasede Nicolai søndag morgen på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Cougar-Stephanie som fræk bartender

Det er ikke første

For Nicolai er det desværre ikke første gang, at han bliver nægtet adgang til et diskotek på grund af sin seksualitet.

- Det er sket et par gange før. Øv, at man skal have ødelagt sin aften på grund af sådan en latterlig dørmand. Straight-tøserne blev lukket ind, og nogle af os homoer fik besked på, at vi skulle have medlemskort, fortæller en skuffet Nicolai til Realityportalen.dk.

Dørmændene på 'Never Mind' skulle dog ikke ødelægge hele festen for den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager. Han og resten af slænget valgte nemlig at fortsætte videre til 'Cosy', selvom det sted heller ikke altid har været problemfrit.

- Ham dørmanden, der er på 'Never Mind' nu, blev fyret på 'Cosy', fordi gay-klubben til sidst blev en straight-klub. Mange homoer måtte ikke komme ind, men alle hans straight-venner smuttede udenom køen. Øv, at vi ikke bare kan få lov at have det sjovt og have vores eget sted uden alle de problemer.

Oplev Nicolai og de andre 'Singleliv'-deltagere, når 'Singleliv' har premiere den 20. februar klokken 20:00 på Kanal 4.

LÆS OGSÅ: Sæsonpremiere på 'Singleliv': Jagten på kærligheden sættes ind - igen

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.