Nicolai efter 'Paradise'-exit: Jeg var kommet længere med Rikke

For en uge siden reddede Nicolai Sandra - og det blev i aftes endestationen for den nye fyr.

Nicolai var som sendt fra himlen, da Sandra ved sidste uges parceremoni havde det ene ben i flyet på vej hjem til Danmark. Men selv om den flotte fyr reddede Sandra, så var han ikke sikker på, om hun ville gøre det samme for ham. Og det var med god grund.

- Jeg følte mig ret usikker til parceremonien. Jeg vidste, at det var en fra den side, jeg stod på, der ville ryge - altså, enten ville det være Steven, Rasmus eller jeg, fortæller Nicolai til Realityportalen.dk.

Nicolai trak det korteste strå, da Sandra valgte Steven fremfor ham.

LÆS OGSÅ: Irina om Kato Bedste nat ever!

De store bryster ville distrahere

Det er altid nemt at være bagklog, men der er ingen tvivl om, at Nicolai fortryder, at han ikke valgte at hjælpe Rikke og i stedet have sendt Sandra hjem til Danmark. Men af taktiske årsager valgte han Sandra, fordi han var overbevist om, at den smukke pige, Rikke, ville have distraheret hans spil.

- Det, som jeg fortryder allermest, er mit valg af pige den første dag. Jeg tror, at jeg gik lidt i panik, fordi hun havde så store bryster. Jeg frygtede, at jeg slet ikke ville kunne tænke taktik, hvis jeg fik en partner med sådan et par lige i øjenhøjde, siger han og fortsætter:

- Jeg har mødt Rikke, efter jeg er kommet hjem, og hun er en skidesød pige. Dermed ikke sagt, at Sandra ikke også er det, men hun sagde mig bare ikke rigtig noget. Så jeg tror, at mine chancer ville have været større med Rikke.

LÆS OGSÅ: Pressechef: Troede, at folk var trætte af 'Paradise'

Der var lusk med

Som bekendt endte Shila, Steven, Sandra og Rasmus med at snyde de andre deltagere til punkt og prikke. "Intetanende" sad Sandra og Shila, som om fyrene også var gået bagom ryggen på dem. Selvom Stevens beslutning om at stille sig bag Sandra, hvor Nicolai i forvejen stod, kom som et chok, så havde Nicolai haft sine bange anelser om, at der var små hemmeligheder indblandet.

- Rasmus var ret vild efter at snakke med Sandra om aftenerne, når der var fest. Så jeg havde godt en lille ide om, at der var noget i gang, men jeg håbede og stolede på, at Sandra ville vælge mig, fordi jeg reddede hende i sidste uge.

I stedet for at vælge at smide Steven hjem til Danmark, så blev det altså Nicolai, der efter en uge måtte vinke farvel til de luksuriøse omgivelser på 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Flotte Fyr's Tequila Joint On Tour

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.