Nicklas afslører: Sådan scorede Ida mig

'Paradise'-parret kan ikke blive helt enige om, hvem der scorede hvem.

Nicklas Andreasen og Ida-Marie Sørensen fra dette års 'Paradise Hotel' fandt melodien, efter de kom hjem fra eventyret i Mexico, og i dag kalder de sig kærester. Det nye 'Paradise'-par er ikke blege for at indrømme, at de er glade for hinanden, men når det kommer til, hvem der scorede hvem, er der mere stolthed på spil.

Nicklas står nemlig fast ved, at det var Ida, der scorede ham, mens Ida nu nærmere vil sige, at hun luftede idéen, og Nicklas så førte det ud i livet.

LÆS OGSÅ: Så rig er Mascha Vang

- Det var dig, der scorede mig, slår Nicklas fast i det seneste afsnit af 'Mit Paradiso Liv', hvor han har inviteret sin nye kæreste på romantisk picnic.

- Men det var dig, der tog det første skridt, argumenterer Ida.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Jeg fortryder mine bryster

Det må Nicklas erkende, og han foreslår derfor et kompromis.

- Okay, det var dig, der startede den, men jeg var manden, der gjorde det, siger han, og den fortælling går Ida med til.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE: Sagde nej tak til rose af en særlig grund

Drak sig mod til

Et par dage efter paradisoernes hjemkomst inviterede Ida Nicklas og hans venner til fødselsdag hos hendes veninde. Det blev aftenen, der ændrede alt.

- Da jeg har fået lidt at drikke, fortæller jeg min veninde, at jeg egentlig synes, Nicklas er lidt sød, og så fortæller hun det så til Nicklas, og så kører den derfra.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Derfor smed Nikolaj i virkeligheden Jasmin ud

Nicklas hev derefter fat i Ida, og i den løbende tid blev der udvekslet kys, men uden at nogen turde gå planken ud. Det var først, da de hver især kyssede med andre, at Nicklas kunne mærke, at der var noget galt. Han ville have Ida for sig selv.

I dag har parret været kærester i et par måneder og bliver kun gladere for hinanden for hver dag, der går.

LÆS OGSÅ: Ung mor: Fortryder min graviditet

LÆS OGSÅ: Realitystjerne efter brud: Tog til New York og knaldede løs