Nicki er både far og musiker (Foto: Puma Studios)
Nicki er både far og musiker (Foto: Puma Studios)

Nicki: Grenå har brug for et legeland

Børnene i Grenå mangler et sted, hvor de kan blive aktiveret i weekenderne. Men det skal der laves om, hvis det står til Nicki.

Da Nicki, der er far til Lucas, tonede frem på skærmen i den populære serie 'De unge mødre', var det ofte med en guitar i hånden. Og selvom han er i fuld gang med at skabe sig en sangkarriere, så er guitaren og sangstemmen for en stund skiftet ud med helt andre planer.

- Som det ser ud nu, så har vi kun en svømmehal, et Kattegatcenter og nogle få udendøres legepladser, der ikke er noget værd alligevel. Derfor har Grenå brug for et legeland til de børn, som bor i byen., slår Nicki fast overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Michela står alene med datteren

Der mangler tilbud til børnene

Den unge far kom på ideen for seks måneder siden, fordi der, ifølge ham, ikke er optimale tilbud til alle børnene i Grenå.

- De børn, der bor i Grenå mangler et sted, hvor de kan blive aktiveret og motiveret i weekenderne. For det er jo ikke alle, som har penge eller tid til at tage til Aarhus eller Randers for at give deres børn nogle anderledes oplevelser.

Derfor arbejder Nicki hårdt for at hente opbakning fra borgerne i byen, kommunen og eventuelle sponsorer, så drømmene om et legeland kan blive en realitet.

LÆS OGSÅ: Nicki fra 'De unge mødre' vil giftes

Alletiders ide

Indtil videre har Nicki været i kontakt med forskellige personer, der arbejder i klubber og skoler, ligesom han har luftet sine planer for andre forældre. Men det er svært at stable sådanne projekter på benene, hvis man ikke har kommunen indblandet. Derfor er der selvfølgelig også taget kontakt til Grenå kommune.

- Jeg har snakket med en person fra kommunen, som synes, det er alletiders ide - så det skulle jeg selvfølgelig kæmpe videre med. Dog gjorde de det klart, at det nok ville blive svært for mig, men jeg skulle prøve at snakke med en anden person. Indtil videre er det dog ikke lige lykkedes mig at komme i kontakt med ham endnu, fortæller Nicki.

Han slår dog fast, at det nok skal lykkes. For han giver ikke op.

- Vi skal have det op at køre til alle de dejlige Grenå-børn!

Nyeste i sagen er, at Nicki faktisk har talt med kommunen, som gerne vil gå videre med sagen. Held og lykke.

 Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.