Nicholas Kawamura er alligevel ikke færdig i ‘Vild med dans’

Nicholas røg ud som den første i 'Vild med dans', men han er slet ikke færdig i programmet.

Til stor overraskelse for mange røg Nicholas Kawamura og Karina Frimodt ud af 'Vild med dans' forrige fredag, men faktisk er de to slet ikke færdige i programmet.

- Der er et finaleshow, og her skal vi bare vise, at vi er pissegode og bevise, at vi godt kan danse. Vi tager også ind til nogle af de andre shows og hepper. Man er jo kommet tæt på hinanden, så det er ikke helt slut, fortæller Nicholas til HER&NU, da vi møder ham til P3 Guld torsdag aften.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt forhold: Mødte hinanden under optagelserne til TV 2-program

Selvom Nicholas ikke er helt færdig med dansen, kom det bag på ham, han skulle ryge som den første.

- Vi lå jo så godt, og vi synes selv, vi havde gjort det så godt. Tæppet blev trukket væk under os, og så fik vi lige en mavepuster oveni, fortæller Nicholas og fortæller, hvordan han er kommet ovenpå igen.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne er blevet single 

- De sidste to dage har været bedre, men det tog mange dage lige at sunde mig. De to første dage efter showet var jeg bare sammen med familien og ungerne, hvor vi bare hyggede os sammen og snakkede om det. Det var faktisk en tung omgang at komme igennem, og det var meget hårdere, end jeg kunne forestille mig.

Nicholas er ikke færdig med dans med Karina. Han har nemlig aftalt med Karina, at han sammen med sønnen på to år skal starte til dans hos Karina hver lørdag.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald syg forud for aftenens liveshow