Nicholai: Det er verdens ringeste holdindsats!

Pigerne er 'fucking-snothamrende dumme', lyder drengenes konklusion. Drama og skænderi var i førersædet, da to nye piger tjekkede ind i Adams pragtvilla.

De to nye gæster - Angelina og Maria - stod over for en fristelse, der var lidt udover det sædvanlige. Hver fik de et hævekort med 20.000 kroner på - og de var til fri afbenyttelse. Euforien var ikke til at komme udenom, da kortene kom i hånden på pigerne. Og det var der en helt klar grund til.

- Fælles for dem er, at de lider af den frygtede pige-sygdom, shopping, fotalte fristelsernes vært i mandagens afsnit.

'Det sværeste valg i mit liv'

Men da de to shopping-glade tøser vendte tilbage til Adam, var det et stort dilemma, de stod over for. De skulle nemlig vælge, om de ville beholde indkøbene til en værdi af 20.000 kroner, eller om de ville tage 5000 kroner med til deres kommende hold.

- 5000 er jo ingenting. Det er et af de sværeste valg i mit liv, sagde 25-årige Maria.

LÆS OGSÅ: Verbale tæv til ‘Fristet‘-pigerne

For Angelina, 23, var det heller ikke noget let valg. Ifølge hende ville det være et kæmpe dilemma for enhver pige. For alle piger elsker jo at shoppe.

- Jeg er jo en pige, og det ville være løgn, hvis en pige sagde, hun ikke kunne lide at shoppe. Så jeg elsker selvfølgelig at shoppe.

Sandhederne kommer frem

Da de to københavner-piger skulle fordeles på enten det rige- eller det fattige hold, blev det afgjort i en quiz om de to deltagere. De to hold skulle gætte, hvem af pigerne de forskellige udsagn passede på.

Og det var ikke småting, der kom frem om de nye i villaen. Maria skylder sin syge mormor 10.000 kroner, og Angelina har en gæld på 500.000 kroner bag sig. Men det er ikke alt. På grund af en depression har Angelina været indlagt på psykiatriskafdeling, fordi hun udviklede et alkohol- og hashmisbrug.

LÆS OGSÅ: Ida: Jeg er nok verdens dårligste taber

- Det er sgu ikke altid let at få at vide, for man ved ikke rigtig, hvordan man skal håndtere det. Men man må bare gøre det bedste og så tage godt imod hende, sagde Bo i aftenens afsnit.

Holdspilleren splitter gruppen

Ansigt til ansigt med deres nye holdkammerater skulle de nyankomne piger afsløre, hvad de havde besluttet. Maria valgte at tage 5000 kroner med til det rige hold, mens Angelina hellere selv ville beholde indkøbene - til stor irritation for især Joanna.

Joanna var nemlig en af de helt store fortalere for, at Angelina skulle på deres hold, men det var tydeligvis ikke det rigtige valg. I fjendens lejr er man også uforstående over for den nye deltagers beslutning.

- Det er det dummeste, jeg har set, udtalte Nicholai, der uddybede, at fristelserne kun vil blive vildere.

Skænderierne blusser op

Da den kække vært giver slip på deltagerne og lover dem øl og kulørte drinks, er Sofie og Amalie hurtige til at tage imod Maria. Men det får drengene op i det røde felt.

- Det er verdens ringeste holdindsats, slår Nicholai fast.

Han mener desuden, at pigerne føler sig truet, men det er absolut ikke en opfattelse, som Søren deler.

LÆS OGSÅ: Så er ‘Fristet‘ skudt i gang!!

- Nej, de er bare fucking-snothamrende dumme, raser alderspræsidenten, der desuden gør det klart, at de havde aftalt at modtage de nye som et hold.

Selv er Amalie uforstående overfor kritikken. De ville bare tage imod hende på en god måde, så hun ikke følte sig uden for fællesskabet.

Adam Duvå Hall har uden tvivl kickstartet endnu en spændingsfyldt uge i fristelsernes villa!

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.