Nichlas: Jeg kan ikke falde for Maria

Diva-Maria har indtaget 'Paradise Hotel' på en offensiv måde, som ikke falder i lige god jord hos alle.

I mandags tjekkede Maria fra 'Sommer i Sunny Beach' ind på 'Paradise Hotel', og det gjorde hun med et klart mål - divaen vil nemlig vinde denne sæson af programmet. Selv om flere af drengene er glade for hendes intentioner om at spille taktisk, så fik Maria ikke den bedste start på sit 'Paradise'-eventyr.

- Jeg synes, at man skal tjekke ind på 'Paradise Hotel' med ydmyghed, men det gør Maria ikke. Hun har været i gamet før med 'Divaer i junglen' og 'Sommer i Sunny Beach', så hun har nok været meget nervøs for, hvordan vi ville tage imod hende, siger Nichlas til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Her er den "nye fyr" på 'Paradise Hotel'

En frembrusende pige

Siden Maria tjekkede ind på hotellet, har hun forsøgt at charmere Nichlas, men uden held.

- Maria er en sjov og frembrusende person, og, som Kasper siger, så har hun ben i næsen. Men jeg kunne aldrig falde for hende, for på det punkt er hun ikke min type, forklarer Nichlas og tilføjer:

- Når en person tjekker ind på 'Paradise Hotel', så er det kun en side af personen, som man ser. I Mexico gør man nogle ting, som man ikke ville have gjort hjemme i Danmark. Efter vi er kommet hjem til Danmark, har Maria taget kontakt til mig for at snakke ud, og det viser jo en helt anden side af hende.

Nichlas afviser 5-kant

Maria kan godt lide at blive hørt

Ved første øjekast var der ingen af fyrene, som bemærkede, at Maria er et kendt reality-ansigt, men det gik efterfølgende op for dem. Marias fortid på skærmen og et par andre faktorer kan have haft indflydelse på Marias svære start på hotellet.

- Det handler om at skabe relationer på hotellet, og det har Maria svært ved. Jeg tror, at det uheldige check-in er en kombination af, at hun måske har været nervøs, pigerne ville ikke have en ny pige ind, og vi drenge syntes, at hun var for frembrusende, fortæller Nichlas.

Derudover er det heller ikke let at komme ind i gruppe, som har det socialt godt sammen.

- Maria kan godt lide at blive hørt, sådan er hun som person. I forhold til den gruppe, som er på 'Paradise', så var det ærgerligt, at hun er hun sådan. Og så ville jeg nok heller ikke have valgt at lave kneppebevægelser i poolen den første dag, lyder det fra Nichlas.

LÆS OGSÅ: Paradise-Maria: Jeg ville gerne være anonym

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.