Foto: TV3
Foto: TV3

Nichlas: Fantastisk at være tilbage

Nichlas var tæt på at vinde 'Paradise Hotel 7', og derfor drømmer han om at tage titlen denne gang.

Nichlas trådte sine første skridt på 'Paradise Hotel' i den syvende sæson af programmet, og det var en fantastisk oplevelse, hvor han næsten nåede finalen. Nu er den charmerende fyr tilbage i de luksuriøse omgivelser, og det er med et klart mål.

- Sidste gang var jeg tæt på at vinde. Siden har jeg siddet med hvad-nu-hvis tanken - kan jeg mon gøre det lige så godt to gange? Jeg er i hvert fald kommet for at spille spillet, fortæller Nichlas til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Her er den "nye" fyr på 'Paradise Hotel'

Overvældende modtagelse

Inden sin afrejse til Mexico var Nichlas bevidst om, at det, måske, ikke var alle, der ville tage lige godt imod ham.

- Man har jo set tidligere deltagere, der er kommet ind og har fået en hård modtagelse, så det var jeg da nervøs for. Jeg kender jo spillet og hotellet, så jeg tænkte, at der nok skulle være nogen, som ville synes, at det var irriterende, at jeg tjekkede ind, fordi jeg kunne være en stor konkurrent, forklarer han.

Men Nichlas fik alt andet end en hård velkomst. Nathja, som han kendte hjemmefra, kom løbende hen til ham, ligesom pigerne fik julelys i øjnene, da de så den flotte fyr.

- Modtagelsen var helt fantastisk. Der er en god, social forståelse på hotellet. Til festerne kan alle med alle - jeg kunne ikke have bedt om en bedre modtagelse.

LÆS OGSÅ: Gammel kending vender tilbage til 'Paradise Hotel'

Mange overvejelser bag

At deltage i et reality-program er ikke noget, som man bare gør - og derfor havde Nichlas også gjort sine overvejelser omkring at deltage i den niende sæson af 'Paradise Hotel'.

- Mine tanker gik klart på, at jeg jo var kommet videre efter sæson syv. Jeg har et godt arbejde og er i gang med uddannelsen som pædagog, så der var virkelig mange overvejelser omkring fordele og ulemper, siger Nichlas og fortsætter:

- Men jeg blev enig med mig selv om, at jeg er ung, og man lever kun én gang. Så jeg tog spontant af sted.

LÆS OGSÅ: Stolle var forberedt på 'Paradise'-exit

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.