(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

Nervøs Zangenberg før musicaldebut: Ikke sikkert Bendtner kommer

Julie Zangenberg skal danse og synge for første gange foran et stort publikum, men måske må hun undvære kæresten til premieren

Skuespillerinden Julie Zangenberg er vant til optræde, men hun gør det for det meste bag kameraet. D. 10. marts får hun sin debut som musicalstjerne på de skrå brædder i forestillingen 'Hairspray' i Tivolis koncertsal.

Men selvom hun er nervøs forud for premieren, er det er ikke sikkert, at hendes kæreste, fodboldspilleren Nicklas Bendtner, er at finde blandt publikum på den store aften.

- Der ligger en fodboldkamp og sådan, så det er ikke sikkert, at Nicklas kommer lige den dag. Men mine nærmeste kommer, fortæller Julie til Realityportalen.dk til et pressemøde i Tivoli.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg springer ud som musical-stjerne

Der har været meget at lære

Selvom hun er en erfaren skuespiller og tv-vært, så er Julie er meget spændt på premieren, for hun er på ukendt grund, når det kommer til at danse og synge.

- For mig, der ikke har særligt stor danse- og sangerfaring, så har der været virkelig meget, der skulle læres. Men det må man jo bare kaste sig ud i og give den en skalle - møde op lidt før og gå hjem efter de andre, siger hun.

LÆS OGSÅ: Zangenberg afvist i Parken

Gangster-rap og RedBull

Spændingen og nervøsiteten er der heldigvis råd for. Julie har nemlig sine egne tricks og faste ritualer til at dulme nerverne og komme i den helt rette stemning, inden hun skal præstere på scenen.

- Ligegyldigt om jeg er nervøs eller ej, så hører jeg høj musik, inden jeg går på scenen. Og det er hård gangster-rap, techno eller 'Let Me Entertain You' med Robbie Williams, så jeg kan blive helt psyched. Jeg strækker også ud og varmer min stemme op, fortæller hun til Realityportalen.dk.

Sommetider snupper hun også en RedBull, inden det går løs

LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Premiere på Julie Zangenbergs nye program

De andre er latterligt dygtige

Julie Zangenberg på pressemødet til 'Hairspray' FOTO: Realityportalen
Julie Zangenberg på pressemødet til 'Hairspray' FOTO: Realityportalen

Julie er glad for, at hun ikke er den bærende sangerinde i musicalen, og at der også er nogle passager i musicalen, hvor hun bare skal spille skuespil, som hun plejer. Dog er skuespillerinden ikke bange for, at kritikerne skal sable hendes nyslåede sangstemme, for hun har været under kyndig oplæring.

- Der har været nogle sindssygt dygtige mennesker til at lære mig op, og jeg har heller ikke de sværeste partier. Lene Nystrøm, Caroline Henderson og koret synger simpelthen så godt. Det er latterligt, så dygtige de er. Så jeg har sagt til mig selv: Lad dem tage de store partier.

- Det er jo publikum, der skal underholdes og have den bedst mulige oplevelse. Jeg øver mig på mine sange, og de bliver rigtig gode, men publikum bliver ikke ligeså velunderholdte, hvis jeg synger, som hvis Caroline synger.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg skamroser kæresten

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.