Nervøs Lea Kessler til 'Vild med dans': Første aften uden baby

Lea og Mikkel Kesslers baby Helios skal for første gang undvære sin mor en hel aften, når Lea er taget til 'Vild med dans knækker cancer' på Det Kongelige Teater.

Blogger og forfatter Lea Kessler har de sidste mange fredage været at finde i ‘Vild med dans’-studiet på Østerbro, hvor hun møder op for at støtte sin dansende ægtemand Mikkel Kessler.

Her har hun fået benådiget en helt særlig plads i studiets kælder, da hun som ammende mor altid har parrets lille søn Helios på et halvt år med - for ikke at forglemme veninden Julie, som kigger efter Helios, når Lea sidder blandt publikum til Mikkels dans.

Men i aften har de to kvinder sluppet tøjlerne og skal for første gang se hele showet live - fremfor på en skærm i en kælder. De har nemlig ikke lille Helios med sig, når 'Vild med dans' i aften foregår på Det Kongelige Teater.

- Det er jo helt nyt, det er en stor dag i dag, fordi det er faktisk første gang, jeg er væk fra ham, det er meget mærkeligt, fortæller mor Lea, der er flankeret af veninden Julie.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Ung mor viser nyfødt datter frem

Seks måneder gamle Helios gør i stedet selskab hjemme hos sine bedsteforældrene sammen med sine to søskende, Romeo på fem år og Rosa-Lia på fire år.

- Vi har delt det lidt op, nu er der jo tre børn, der ligesom skal rundt, så mormor og morfar har dem og så en veninde som ekstra back up, forklarer Lea.

Selvom Romeo og Rosa-Lia som regel bruger deres 'Vild med dans'-fredage hos bedsteforældrene, så er det alligevel nervepirrende for en babymor at skulle overlade ansvaret for sin lille baby. Derfor har Lea også lidt svært ved bare at sænke skuldrene og nyde showet.

- Jeg vil prøve alt, hvad jeg kan i hvert fald. Jeg er ikke sikker på, jeg kan det, men vi må se, hvordan det går - det skal nok gå godt!

LÆS OGSÅ: Særudgave af ‘Vild med dans’: Sådan foregår i aften

Ikke desto mindre glæder hun sig til at se sin ægtemand i en tango i Det Kongelige Teaters prangende rammer.

- Jeg glæder mig rigtigt meget. Det bliver rigtig spændende. Han er også godt hjemme i den her dans, så jeg tror, han gør det rigtig godt i dag, lyder det fra Lea.

- Jeg glæder mig også, jeg har aldrig set ham live, jeg har jo siddet nede i kælderen, griner veninden Julie, der har måtte se showet på en skærm i kælderen.

- Det har været gode forhold, griner hun.

LÆS OGSÅ: Lea Kessler forvist til kælderen under ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne taler ud om abort: Jeg ville dø af sorg