Neel Rønholt gik ned med stress

Neel Rønholt fik en dag i januar en meget uventet besked fra lægen.

Neel Rønholt er en kreativ person med gang i mange projekter - både skuespil, musicals og YouTube. Derudover er hun en aktiv kvinde, mor til to og forlovet med skuespilleren Jens Sætter-Lassen.

LÆS OGSÅ: WHAT: Tinka slår 'Last Christmas'

Hun har været vant til at have mange bolde i luften, men en januar-dag i 2022 blev det alligevel for meget, det fortæller Neel til magasinet 'ALT for damerne'.

- Jeg havde lige afleveret børnene i børnehave efter ferien, da jeg fik det dårligt på vej hjem. Jeg fik sådan lidt ondt i kroppen, og jeg kan huske, at jeg tænkte: Årh, jeg orker ikke, hvis jeg skal til at være syg nu. Senere kom der så nogle tegn, som man godt kan forbinde med graviditet, hvor jeg havde det sådan lidt: Ej, hvad er nu det for noget? Jeg er jo ikke gravid altså, fortæller Neel til mediet.

LÆS OGSÅ: Kræftsyg ikonisk skuespillerinde: Jeg er klar til at dø

Neel besluttede sig for at gå til lægen, og her var beskeden overraskende for Tinka-skuespilleren 'Nille'. Lægens diagnose var hverken graviditet eller influenza, men derimod stress.

- Jeg kunne godt se det, når jeg så på mig selv udefra. Alligevel overraskede det mig i den forstand, at jeg altid har haft den her opfattelse af, at jeg kunne klare det hele, siger Neel Rønholt til ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager sygemeldt med stress

Ændrede sin hverdag

Lægens diagnose satte gang i nogle tanker hos Neel, og der var især én ting, hun ændrede.

- Jeg har aldrig været særlig god til at prioritere mig selv. Eller det har jeg i hvert fald ikke været tidligere. Og jeg var nok egentlig heller ikke rigtigt til stede, der hvor jeg var, fordi jeg hele tiden var bagud, så jeg skulle videre til det næste, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig sygdom: Det ønsker Sussi sig i julen

I dag har Neel Rønholt derfor lært at give sig selv mere tid. Det ses også tydeligt på skuespillerens Instagram, hvor der ofte lægger billeder fra en løbetur i skoven og andet selvforkælelse.

Se hele interviewet med Neel Rønholt i denne uges 'ALT for damerne'.